EKONOMİ

Bankalarda faiz bayramı! 7 banka gemileri yaktı, faizleri düşürdü: Nakit paraya ihtiyacı olanlar kaçırmasın!

Asrın felaketi olan depremlerin ardından bankalar harekete geçti. Kredi ihtiyacı olanlar bu fırsatı kaçırmayın. İşte detaylar haberimizde…

EYT’nin yasalaşması ile beraber bankalardaki hareketlilik daha da arttı. Bankalar son hızla EYT kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Düşük faili kredi everen bankalar işte hepsi haberimizde…

banka

TEK TEK AÇIKLANDI! GARANTİ, AKBANK, YAPI KREDİ, İŞ BANKASI, TEB, ING, DENİZBANK KREDİ FAİZ ORANLARINDA DEPREM

Bankalar kredi faiz oranını güncelledi. Sırasıyla Garanti, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, ING ve Denizbank açıkladı.

EYT’nin çıkmasıyla birlikte bankalar bankacılık hizmetlerini yeniliyor ve EYT kredisini borçlanmak isteyen vatandaşlara sunuyor. Ardından, bankaların neden borç verme oranlarını düşürdüğünü açıklayacağım. Garanti, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, ING ve Denizbank için EYT kredi kampanyaları başlatıldı. Düşük faizli kredilerle kredi çekmek istiyorsanız bu bankaların faiz oranlarını mutlaka kontrol edin. Bankanın kredi faiz oranı nedir? Hangi bankalar EYT kredisi veriyor? Düşük kredi veren bankalar…

EYT yasası kapsamında kredi akışları bankalar tarafından tek tek sağlanmaya devam edecek. Son zamanlarda giderek daha fazla kişi düşük faizli kredi arayışına giriyor ancak EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte askerlik veya doğum için borç para almak isteyenler banka kredisi kullanmaya başladı. Bankalardan düşük faizli kredi açıklamaları peş peşe geldi. Garanti, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, ING ve Denizbank vatandaşlara düşük faizli kredi imkânı sunuyor. Bankanın kredi faiz oranı nedir? Hangi bankalar hangi bankalardan hangi faiz oranlarıyla kredi veriyor?

EYT KREDİSİ KAMPANYALARI BAŞLADI

Emeklilikte yaşa takılan milyonlarca vatandaş için gösterilen bütün çabalar nihayet güzel bir şekilde son buldu. EYT, TBMM’den yaş şartı olmadan geçti. Ancak EYT artımlı ikramiyeleri ile askerlik ve doğum yapan birçok vatandaş ikramiye günlerini tamamlamak için borçlanıyor. Asgari ücret yükseldikçe daha çok kişinin askerlik ve doğum borçlanması için kredi çekmek istemesi bankalardan yeni kampanyalar açılmasına neden oluyor. Bankalar son zamanlarda EYT kredilerini tanıttı. Bankaların yumuşak EYT kredileri verecekleri açıklandı.

HANGİ BANKALAR EYT KREDİSİ VERİYOR?

Askerlik veya doğum borçlanması yaparak emekli olmak isteyenler hangi banka EYT kredisi veriyor diye araştırıyorlar. EYT Kredi özelliği şu anda tüm bankalarda mevcuttur. Garanti, Akbank, Yapı Kredi, İş Bankası, TEB, ING ve Denizbank EYT kredilerinde en düşük faiz oranlarını sunan bankalardır. Ancak en düşük faiz oranlarıyla kredi veren banka hangisi diye merak ediyorsanız Akbank’tır.

Son dönemde kredi faiz oranlarını önemli ölçüde düşüren Akbank, EYT ‘li vatandaşlara en uygun faiz oranlarını sunuyor. Akbank’ın EYT kredileri 1,78’den başlayan faiz oranlarıyla sunulmaktadır. Türkiye İş Bankası ise 1,84 faiz oranıyla EYT kredisi sunuyor. DenizBank EYT kredi faiz oranları 1,48’den başlıyor. Yine Garanti Bankası 1,69’dan başlayan faiz oranlarıyla EYT kredisi kullandırırken, Yapı Kredi Bankası’nın EYT kredisi faiz oranları 2,09’dan başlıyor.

Bankanın EYT kredi faiz oranı belirlenirken kredi notu ve vade sayısı dikkate alınmaktadır. Düşük faizli kredi almak istiyorsanız banka şubenize giderek müşteri danışmanınızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu