MAGAZİN

Survivor Turabi açıkladı: ‘Kötü bir haberim var’

Survivor All Star’ın iddialı yarışmacısı Turabi sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Yoğun bakıma kaldırılan Turabi’den ‘Sizlere kötü haberim var’ açıklaması herkesi şaşırttı. İşte ayrıntılar.

Survivor All Star’ın en iddialı yarışmacısı olmasına rağmen Turabi, sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı ve hemen yoğun bakıma kaldırıldı. Turabi durumunu şöyle açıkladı: “Bazılarına kötü haberlerim var.”

turabi

Survivor All Star’ın iddialı yarışmacılarından Turabi Çamkıran, sakatlığı nedeniyle Survivor’a veda etmek zorunda kaldı.

Survivor’a vedası gündemde olan Turabi’den ilk açıklama geldi. Ünlü isim, şunları söyledi: “Sağlık sorunlarım nedeniyle vazgeçmek zorunda kaldım. Daha güçlü döneceğim. Sakatlığın verdiği yetkiye dayanarak, kimsenin baskısı olmadan sizlere veda edeceğim…”

“Kırık veya çıkık için geldik, yoğun bakıma alındık! Ciddi bir enfeksiyon geçirdim. “Karaciğerinin iflas etmek üzereymiş” söyleyerek hayranlarını korkutan Turabi’den yeni haber geldi.

turabi

Turabi, “Bazılarına kötü haberlerim var. İyiyim” diyerek şöyle devam etti: “Artık ölmedim. Nihayet evime gönderildim. Eğer hayatta kalırsam umarım tüm kıtalarda şampiyon olurum. Allah bana bir Reality Tv şovunda yarışarak ölme lütfunu verir. Çok Amin” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu