MAGAZİN

Seren Serengil seçimde kime oy vereceğini açıkladı

Kişisel hayatı, yaptığı yayınlar ve sosyal medyadaki açıklamalarıyla her zaman dikkat çeken şarkıcı Seren Serengil, bu kez 31 Mart’taki seçimde kime oy vereceğini söyledi. Serengil “Güzel şehrimizi, İstanbul’un güzelliğini karartan her şeyden arındırmanın zamanı gelmedi mi?” dedi.

Yerel seçim yaklaşırken hem televizyon hem de sanat dünyasından pek çok isim hangi isme oy vereceğini açıklamaya başladılar. Ünlü şarkıcı ve aynı zamanda sunucu Seren Serengil, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için desteklediği adayı sosyal medya hesabından açıkladı.

Sosyal medya paylaşımında 2027 Avrupa Oyunları’na ve sokak hayvanları hakkında birşeyler söyleyen Seren Serengil, İstanbul CHP adayı ve mevcut İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun fotoğrafını paylaştı ve paylaşımının altında şu ifadelere yer verdi:

“İSTANBUL BİR MEDENİYET ŞEHRİDİR”

Seren Serengil seçimde kime oy vereceğini açıkladı

“İstanbul dünyanın merkezi, medeniyetler şehridir. 2027 yılına kadar harika bir İstanbul’a sahip olmak için güzel şehrimizi, İstanbul’un güzelliğini lekeleyen her şeyden temizlemek için el ele vermenin zamanı gelmedi mi?

Köpekleri öldüren, yakalayan, zehirleyen bir zihniyet istemiyorum, hayvanları tacizci olarak gören garip bir sistem istemiyorum…

Artık şehrimde özgürce yaşamak ve şehir çalışanlarının hayvanlara zulmetmesine şahit olmak istemiyorum. Ben barış istiyorum.”

Seren Serengil seçimde kime oy vereceğini açıkladı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu