MAGAZİN

Survivor Yunus Emre’nin eşinden boşanma iddialarına flaş yanıt

Survivor’un renkli isimlerinden Yunus Emre, son zamanlarda eşi Beria Özden ile olan ilişkisiyle gündemde. Özellikle yarışmada Aleyna ile olan yakınlığı dikkat çekmiş ve bu durum sosyal medyada tartışmalara yol açmıştı. Ancak, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan boşanma iddialarına Beria Özden’den net bir yanıt geldi. İşte detaylar…

Survivor All Star yarışmasının çekişmeli isimlerinden biri olan Yunus Emre, aldığı cezalar ve girdiği kavgalarla sıkça gündeme gelmişti. Ancak, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bir başka konu ise Aleyna ile olan yakınlığıydı.

Yunus Emre’nin Aleyna ile olan yakınlığı, özellikle eşi Beria Özden’in tepkisini çekiyordu. Beria Özden, sosyal medya hesaplarından defalarca bu durumu eleştirmiş ve onaylamadığını dile getirmişti. Özellikle bebeğini kaybetmesinin ardından yaptığı açıklamalarda, Yunus Emre’ye “Aleyna’dan uzak dur” şeklinde sert ifadeler kullanmıştı.


YUNUS EMRE’NİN EŞİNDEN BOŞANMA İDDİALARINA NET YANIT!

YUNUS EMRE'NİN EŞİNDEN BOŞANMA İDDİALARINA NET YANIT!

Geçtiğimiz günlerde, Survivor’un dikkat çeken isimlerinden Yunus Emre’nin eşi Beria Özden ile boşanma iddiaları gündeme gelmişti. Ancak, Aleyna ile olan yakınlıklarının devam etmesiyle birlikte Beria Özden’in Instagram hesabında “Y.E.” yazısını kaldırması, bu dedikoduları güçlendirmişti.

Özden’in sosyal medya üzerinden yaptığı sitem dolu paylaşımlarının ardından “Y.E.” yazısını kaldırması, medyada boşanma iddialarının hızla yayılmasına neden olmuştu. Ancak, Beria Özden sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Instagram hesabından yapılan paylaşımla boşanma iddialarına yanıt veren Özden, takipçilerine hitaben, “Dedikodulara garip haberlere inanmayın, itibar etmeyin” şeklinde net bir mesaj verdi.

Beria Özden’in bu net açıklamasıyla birlikte, boşanma iddialarının asılsız olduğu ve çiftin ilişkisinin devam ettiği anlaşıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu