MAGAZİN

Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra bir araya geldi

Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eseri olan ve televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu, yayınlandığı dönemde ses getirmişti. Başrollerini Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı dizi, son yıllarda da popülerliğini korumaya devam ediyor. Aşk-ı Memnu’nun Bihter ve Matmazel rollerini canlandıran Beren Saat ile Zerrin Tekindor, yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem’in yanı sıra Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor gibi başarı oyuncuşarın başrol paylaştığı fenomen dizi Aşk-ı Memnu, ekranlarda yayınlandığı dönemlerde izlenme rekorları kırıyordu. Her yıl televizyonda özet bölümleri yayınlanan dizi, popülerliğini halen devam ettiriyor.

“Yıllar sonra yeniden bir aradalar”

Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra bir araya geldi

Aşk-ı Memnu’da unutulmaz Bihter ve Matmazel rollerini canlandıran Beren Saat ile Zerrin Tekindor, yıllar sonra buluştu. Zerrin Tekindor’un solo oyunu Toz’u izlemeye gelen Beren Saat, meslektaşıyla fotoğraf paylaşmayı da unutmadı. Beren Saat, Zerrin Tekindor’la fotoğraf çektirirken “Hayranınız olmak için bir neden daha” notunu yazdı.

Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra bir araya geldi

Ünlü isimlerin pozu kısa süre içinde sosyal ağlarda gündem oldu. Beren Saat ile Zerrin Tekindor sosyal ağlarda; ‘Yıllar yaramış’ ve ‘Çok iyi görünüyorlar’ gibi yorumlarla karşılaştılar..

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu