MAGAZİN

Ünlü oyuncudan seks itirafı: Sokak ortasında…

Ünlü oyuncu Deniz Cengiz, Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı unutulmaz karakteri İlayda Çıkrıkçıoğlu ile tanınan isim olarak gündeme geldi. Son zamanlarda Tuluğ Özlü’nün moderatörlüğünde yayınlanan Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz, samimi bir seks itirafında bulundu. Programda, Cengiz ara sokakta yaşadığı bir cinsel ilişki deneyimini açıkça paylaştı. Bu itirafla birlikte oyuncunun hayranları ve medya tarafından dikkatle takip edilen bir konu haline geldi.

Deniz Cengiz’in Şok İtirafları: Seks Macerası Medyayı Salladı!

Ünlü oyuncu Deniz Cengiz, Gülse Birsel’in kaleminden çıkan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Jet Sosyete dizisindeki İlayda karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Ancak şimdi, Cengiz’in gizemli bir seks hikayesiyle gündeme gelmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bu hikaye, oyuncunun hayranlarını ve takipçilerini şaşırtırken, konu hakkında çeşitli tartışmaların da fitilini ateşledi.wsgv

Tuluğ Özlü, ünlü oyuncuya neşeli bir soru yönelterek sessizlik anlarını sonlandırdı: “Bir arkadaşına dahi paylaşmaktan kaçındığın, unutamadığın bir kötü seks hikayen var mı?”

Deniz Cengiz, Tuluğ Özlü’nün merak dolu sorusuna esprili bir yanıt vererek ilginç bir anısını paylaştı: “Kadıköy’de bir ara sokakta, otoparktan birinin giriş kat balkonuna girip sevişmiştik ve çocuğun bütün dizleri yara olmuştu. En güzel yeri o. Bir de dizinin içleri yara oldu o olayı halledene kadar. Sonra ertesi gün buluştuk. Annesi ‘Ne oldu oğlum?’ diye sormuş.” Bu beklenmedik itiraf, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu