YAŞAM

Ziraat Bankası ATM’lerinden maaş çekenler dikkat! Artık 115 TL ödeyeceksiniz: Az önce duyuruldu

Emekli maaşını Ziraat Bankası ATM’lerinden çekenlere önemli duyuru! Geç olmadan öğrenin. İşte detaylar…

Ziraat Bankası ATM’lerinden Emekli Maaşı Çekenler İçin Ödeme Fırsatı! Emekli maaşlarını Ziraat Bankası’ndan alan emekliler için müjdeli bir haber geldi. Ziraat Bankası, müşterilerine özel bir kampanya başlatarak, Türk Telekom hat sahibi emeklilerin kampanyadan yararlanabileceğini duyurdu. Bu kampanya kapsamında, Ziraat Bankası ATM’lerinden emekli maaşı çeken emeklilere 80 TL ödeme yapılacak. Ziraat Bankası’nın sunduğu kampanya dahilinde, Türk Telekom hat sahibi emekliler, 12 ay boyunca her yöne 750 SMS, her yöne 750 dakika ve 5 GB internet gibi konuşma tariflerinden yararlanabilecekler. Bu tarifler için 12 ay boyunca 80 TL tahsil edilecektir.

ziraat amt'lerinden emekli maaşı çekene müjde

KAMPANYA DETAY VE KOŞULLARI

Ziraat Bankası, emekli maaşını bankadan alan müşterilerine özel bir fırsat sunuyor. Bu fırsat kapsamında Türk Telekom hattı sahibi olan emekliler, Ziraat Bankası ATM’lerinden maaşlarını çekerek aylık sabit indirimli ücretten yararlanabilecekler. Ayrıca, kampanyaya katılan emekliler 5GB internet, 750 dakika her yöne konuşma ve 750 SMS kullanım şansı da elde edebilecekler.

Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin, Türk Telekom hattından 5555’e ZİRAAT boşluk TC numarası gibi bilgilerini yazarak SMS göndermeleri gerekiyor. Gelen SMS içinde yer alan onaylama şartı da yerine getirilmelidir.

Kampanyaya katılanlar, sınırsız konuşma şansı elde edecek ve tarifeye yeni hat tahsisi yapmak isteyenler için KDV ÖİV dahil 150 TL fatura ödemesi gerekiyor. Ayrıca, numara taşıma işlemleri için de aynı tutar geçerlidir. Faturasız tarifeden geçiş yapanlar 175 TL ödeme yapacaklar.

Ziraat Bankası müşterileri için emekli tarifesi için ise 80 TL ücretlendirme yapılacak. Bu tarifeden yararlanmak için 12 ay süresince tahattütte bulunmak gerekiyor ve bu zaman süresince ödenecek toplam ücret 115 TL olacaktır. Buna ek olarak, yeni hat tahsis eden kişiler numara taşıyıp faturalı hatlardan kaydolan 1 müşteriye Faturasız hatlardan kaydolan 3 müşteri artı kazandıracaktır.

ziraat bankası atmleri

HATLARINI İPTAL EDEN MÜŞTERİLER, DİKKAT!

Ziraat Bankası ve Türk Telekom işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında, abonelerin ön ödemeli hatlara geçmeleri durumunda aylık indirimli ücret sunulmaktadır. Kampanya dönemi boyunca abonelerin iptal ettiği hatlarını ön ödemeli hatlara geçirmeleri halinde, sunulan aylık indirimli ücret fatura döneminde iptal edilmeyecektir. Kampanya, Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alanlar için de devam etmektedir. Yeni hat tesis etme, numara taşıma, hat iptal etme veya faturasız hatta geçiş gibi durumlarda, kampanya kapsamında sunulan aylık indirimli ücretin orantılı kısmı, faturalandırma döneminde kampanya indirimi olarak yansıtılacaktır. Kampanyaya katılmak isteyenler, boşluk bırakarak TC numaralarını 5555’e SMS göndererek veya Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak başvurabilirler. Kampanya detaylarıyla ilgili değişiklik ve sonlandırma hakkı saklıdır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu