EKONOMİ

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı, EYT’li fark etmiyor! Tüm emeklilere 2.200 TL ödeme kesinleşti: Hükümet jesti göz doldurdu!

Emekli vatandaşların merakla beklediği konu hakkında bazı ayrıntılar ortaya çıktı ve emekli ikramiyesi ile ilgili soru işaretleri azalmaya başladı.

Emekli vatandaşların yakından takip ettiği konulardan biri olan emekli ikramiyeleri, geçtiğimiz yıl yaşanan hüsranın ardından bu yıl için de merakla bekleniyordu. Özellikle asgari ücret ve memur maaşlarındaki zamların ardından, emekli bayram ikramiyelerine de zam yapılması bekleniyordu.

Kulislerde yer alan konuşmalara göre, bayram ikramiyelerinin 2.500 ila 3.000 TL arasında olacağı konuşuluyordu. Ramazan’a az bir süre kala, heyecanla bir zam açıklaması bekleniyordu ancak henüz böyle bir açıklama yapılmadı.

para

Bu yıl da emekli ikramiyeleri geçtiğimiz yıl olduğu gibi 2.200 TL olarak belirlendi. Yani, emeklilere Ramazan bayramında 1.100 TL, Kurban Bayramı’nda da 1.100 TL ikramiye ödemesi yapılacak. Ödemelerin tarihi de belli oldu ve bayramlardan 1 hafta önce gerçekleştirilecek.

Emekli vatandaşlar, bu yılki bayram ikramiyelerinde de bir artış olmamasına rağmen, ödemelerin zamanında yapılacak olmasıyla bir nebze olsun rahatladılar. Her yıl olduğu gibi, emekli ikramiyeleri konusu gelecek yıllarda da vatandaşların yakından takip edeceği önemli bir konu olmaya devam edecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu