EKONOMİ

Her dediği tutan uzmandan fırtına çıkaracak tahmin! Gram altın o tarihte 400 TL birden yükselecek: Altını alacaklar aman dikkat!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten altın yorumları gelmeye başladı. FED Başkanı Powell’in açıklamaları üzerinden gram altın alacaklar harekete geçti. Gram altın ne kadar, yükselecek mi? Gram altının akıbeti hakkında tüm detaylar…

Altın ve döviz kuruna dair tahminleriyle her zaman yatırımcıya ve vatandaşı yön veren ünlü Ekonomist İslam Memiş, FED faiz kararı ile altının yükseleceğini söyleyen uzman isim altını olanların beklemesi gerektiğinin altını çizdi. Ekonomist, altın almayı düşününlere dikkat çeken yorumlarda bulundu.

ALTIN VE GÜMÜŞ ALACAKLARA UYARI

Altın ve para piyasaları üzerinden programa katılan İslam Memiş, FED faiz kararlarıyla beraber ABD Merkez Bankası başkanı Powell, açıklamalarıyla doların piyasalarda değer kazandığı emtia fiyatlarının düştüğü görüldü. İslam Memiş, altın yatırımları yapmayı düşünenlere süreci iyi değerlendirmeleri gerektiği yönünde yorumlarda bulunurken elinde altına olanlara tavsiyeler verildi.

altın yorumu

GRAM ALTIN O TARİHTE UÇACAK

ABD Merkez Bankası’nın faiz arttırma sinyalleri verilirken Memiş, bir süre daha altın fiyatlarının rekor kıracağını belirtti. ABD’nin de faiz artırımı yapılmayacağı yönünde konuşan İslam Memiş, gram altınları hakkında tahminler bulunan ekonomist, gelecek ay rekor rakamların oluşacağını duyurdu. Altın fiyatları için tarih verirken İslam Memiş, gram altının yıl sonunda 1500 TL seviyelerine ulaşacağını önerdi. 1450 TL tahminleri de bulunan Memiş için bu defa tahminlerini peş peşe açıkladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu