EKONOMİ

4A, 4B, 4C, EYT’liye Mart ayı sürprizi! Bir sefere mahsus 6600+2500 TL trink ödenecek: Almayan dizlerini dövecek!

EYT’lilerin ve güvencesi fark etmeden her emekliyi yakından ilgilendiren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Tek seferlik 6 bin TL maaşa ek ödeme yapılacağı müjdesi verildi. Tüm emeklilerin cebi parayla dolacak.

Maaşlara ek ödemeler için kampanyalar sunulmaya devam ederken hem eski emeklileri hem de EYT’lileri yakından ilgilendiren gelişmeler yaşandı. EYT yasasının çıkmasıyla beraber bankalar peş peşe promosyon rakamlarını güncelledi. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Tek seferde 6 bin TL ödemeden nasıl faydalanabiliriz? İşte tüm detaylar…

4A, 4B ve 4C emeklileriyle beraber EYT üzerinden emekli olacaklara 6.000 TL ek ödeme yapılacağı banka açıklandı. Tek seferde yapılacak olan maaş ödeme detayları açıklanırken hangi bankanın bu ödemeyi yapacağı ise merak konusu oldu. Yaklaşık 2 milyon 250 bin kişi Nisan ayında ilk emekli maaşlarını almaya hazırlanırken EYT’den emekli olanlara bir güzel haber daha geldi. Maaşlar 1 Nisan itibariyle hesaplara yatırılmaya hazırlanırken maaş promosyonları da rekora koştu.

TEB

HER EMEKLİYE 6.000 TL EK ÖDEME

EYT üzerinden hayata geçirilmesi beklenen banka promosyonları çeşitli kampanyaları sunmaya başladı. Rakamlarda güncellemeye giden bankalardan biriside TEB oldu. Geçtiğimiz sene Temmuz ayından bu zamana kadar promosyon ödemeleri üzerinde dikkatleri çeken TEB, net 6 bin TL promosyon verdiğini açıkladı. Bununla beraber yakınını bankaya davet eden ve maaş müşterisi yapan emekliye kişi başı 250 TL ödeme yapılırken toplamda 2.500 TL ama imkanı sunuldu.

Emeklinin Türkiye Ekonomi Bankası’na maaşını 3 yıllığına taşıması durumunda Kazancı toplamda 8.500 TL’ye ulaşıyor. Bunlarla beraber TEB müşterilerine EFT, havale ve FASt işlemleri de ücretsiz olarak sunuluyor. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu