MEDYA

Yalı Çapkını’nda Sultan’ın fişi çekildi! Çocuğunun babası ters köşe isim çıktı: Kızı Dicle ise…

Yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen Yalı Çapkını dizisinde hareketlilik bitmiyor. Peki Sultan’ın kızı kimin? Son bölümde neler oldu? Tüm detaylar haberimizde.

Star TV ekranlarının en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını seyirciyi ters köşe yapmaya devam ediyor. Peki dizide son bölümde neler oldu? Sultan’ın çocuğu kimden? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YALI ÇAPKINI SULTAN’IN ÇOCUĞU

Yalı Çapkını dizisi STAR TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren yoğun ilgiyle izlenmeye başlandı. Dizide Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor. Dizide yer alan Sultan karakterinin Ferit karakterine olan saplantılı aşkı da dikkatlerden kaçmıyor. 

Yalı Çapkını Son Gelişmeler

Geçmiş bölümlerde eve sarhoş gelen Ferit’in de Sultan’a yakınlık gösterdiği ve mutfakta birlikte oldukları seyirciyi şoke etmişti. Sultan, Ferit’in eşi Seyran’dan da nefret ediyor. Sultan’ın en büyük hayalinin Ferit’e tamamen kavuşmak ve evin hanımı olmak olduğu da hareketlerinden anlaşılıyor. Ortaya çıkan iddialara göre Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonda Sultan olmayacak. Sultan’ın gitmeden bütün sırları söyleyeceği ve çocuğunun Ferit’ten olduğunu söyleyeceği de iddialar arasında. Yaşanan bu olay sonrasında Orhan, İfakat ve Ferit’in evdeki yerlerinden olacağı ve Sultan’ın Orhan ve İfakat’ın ilişkisini de bildiği konuşuluyor. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu