MEDYA

Survivor’ın yeni kadrosu belli oldu! 2023 Survivor Türkiye oyuncu kadroları yayımlandı

Acun Ilıcalı’nın fenomen yarışması Survivor Türkiye yeni kadroları belli oldu. 2023 sezonunda yer alacak bütün isimler tek tek açıklandı. İşte Survivor Türkiye 2023 oyuncu kadrosu…

Her sene büyük bir heyecanla beklenen Survivor yarışması için geri sayım başladı. 2023 sezonunda ekranlarda yer alacak yarışma için hazırlıklar devam ederken kadrolarda belli oldu. Yeni Yılın son gününde sürpriz bir açıklama yapan Acun Ilıcalı 2023 Survivor kadrosunu açıkladı. İşte Survivor Türkiye 2023 oyuncu kadrosu…

AKIL OYUNLARI ÖN PLANDA TUTULUYOR

2023 Survivor yarışması için nefesler tutuldu. Yayınlanan tanıtım ile birlikte yeni format hakkındaki detaylar da açıklanmış oldu. Akıl oyunlarının daha çok ön planda olduğu görülürken takımların ise ünlüler, fenomenler ve gönüllüler olarak 3 ayrıldığı göze çarptı. Takım kadrolarında yer alan isimler şu şekildedir:

Survivor 2023 kadrosu belli oldu

Ünlüler kadrosu: Berdan Mardini, Ümit Erdim, Yusuf Güney, Murat Eken, Seçkin Piriler, Zeynep Alkan, Cansu Tuman.

Gönüllüler kadrosu: Gizem Avcı, Osman Can, Aleyna, Asena, Özgür Tunga, Kardelen ve Walison.

Fenomenler kadrosu: Buse Plan, Chaby Han, Halil İbrahim Göker, Elanur, Alper Rende, Kürşat Juan, Aysu Keskin ve Barış Telli.

15 OCAK’TA YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması Survivor 2023 sezona bomba gibi giriş yapacak. MasterChef Türkiye’nin final yapması ile birlikte Survivor yarışması ekranlara gelmeye başlayacak.

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklama kapsamında Survivor 2023 yarışmasının 15 Ocak 2023 tarihinde ekranlara geleceği belirtildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu