MEDYA

Ünlü oyuncu meğer bu yüzden Arka Sokaklar’dan ayrılmış! Aylar sonra olay itiraf geldi

Arka Sokaklar’ın Mesut Komiser’i Şevket Çoruh’un ayrılığı hakkında pek çok iddia ortaya atılmıştı. Çoruh yaptığı açıklamalar ile gerçeği sevenleri ile paylaştı. Dizi oyunculuğunun yanı sıra tiyatro ve sinema oyunculuğuna ağırlık vermek istediğini belirten Çoruh’un açıklamalarının detayları haberimizde…

Arka Sokaklar dizisinde 7 ay önce başrol ayrılığının sebebi çözüldü ve Şevket Çoruh, tiyatroyla beraber devam etmenin zor olması nedeniyle veda ettiğini açıkladı.

MESUT MUAMMASI ÇÖZÜLDÜ: ARKA SOKAKLAR’DAKİ GERÇEK İÇİN 7 AY SONRA ORTAYA ÇIKTI 

Geçtiğimiz ay kamuoyunda Mesut muamması vardı. Son noktayı koyan Arka Sokaklar dizisinde veda eden Şevket Çoruh koydu. Kararının ardından çok ses getiren açıklamalar yaptı. 

şevket çoruh

AYRILIĞIN PERDE ARKASI NETLEŞTİ!

2006 yılından bu yana ekranlarda izleyicisiyle buluşan Arka Sokaklar’ın başrolü olan Şevket Çoruh, dizinin ara vermesinin ardından yaşanan başrol ayrılığının perde arkasını ortaya çıkardı. Şevket Çoruh veda haberiyle ilgili olarak, “Birincisi çok yoruldum. İkincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek, tiyatroya birazcık özen göstermek. 17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için” ifadelerini kullandı. Usta oyuncu ayrıca, Arka Sokaklar’daki görevinden ayrılarak artık daha farklı projelere imza atacağının da altını çizdi.

ŞEVKET ÇORUH KİMDİR?

Şevket Çoruh, Türk oyuncu, yazar ve yönetmendir. 22 Şubat 1973 tarihinde İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğrenim gördü. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başladı ve daha sonra televizyon ve sinema filmlerinde de yer almaya başladı. Şevket Çoruh, Türk tiyatro ve sinema dünyasında önemli bir isim olarak kabul edilir ve birçok başarılı projede yer almıştır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu