EKONOMİ

Milyonlarca emekliye ek gelir kapısı! İşlemi onaylayan koşulsuz 10.000 TL nakit alacak

10 milyondan fazla emekliye o bankadan 10 bin TL verilecek! 10.000 Türk Lirası emekli kredisini hangi banka veriyor, başvurular nereye ve nasıl yapılıyor? Sorularının cevaplarına haberimizden göz atabilirsiniz…

Denizbank’ın yeni kampanya duyurusu 10 milyonu aşkın emekliye duyurusu bankanın kendi internet sitesinde yapıldı. 10 milyonu aşkın emeklinin her biri için 10 bin TL nakit ödeme yapan tüm emeklilerin maaş müşterisi olması veya emekli maaşını bu bankalara aktarması durumunda kredilerin ödeneceği bildirildi.

Denizbank yeni kampanyasında, kredi almak isteyen tüm vatandaşlara emekli kredisi imkanı sunan Denizbank, aynı gün içerisinde emekli hesabına uygun faiz oranı ile işlemini gerçekleştiriyor.

denizbank kredi

Denizbank’tan kredi kullanan tüm emeklilere ilgili faiz oranında 10.000 TL ödeme yapılacağı, banka müşterilerinden ihtiyaç kredisi kullananların ise daha yüksek limit alacağı bildirildi. Emekli maaşınızı Denizbank üzerinden alıyorsanız, başvurduktan hemen sonra ödemenizi sağlayan bu krediler ile ödemenizi dilediğiniz zaman alabilirsiniz. 10.000 TL emekli kredisi kullanan tüm vatandaşların 36 aya varan vade ile ödeme planı yapması durumunda kredi kullanabilir.

Emekli kredisi kampanyasına Denizbank’a SMS göndererek katılmak isteyen ve talebini iletmek isteyen vatandaşlar için bankalar krediyi hızlı bir şekilde ödeyeceklerini açıkladı. Emeklilik hesabınıza 10.000 TL ödeme almak istiyorsanız SMS göndererek işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. DenizBank’tan kısa mesaj ile ihtiyaç kredisi talebinde bulunan vatandaşlar, TC kimlik numaralarını ve doğum tarihini yazıp cebimdeki kredi numarası olan 32 80’e bu mesajı gönderdiklerinde ihtiyaç kredisi talebinde bulunmuşlardır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu