YAŞAM

Sosyal yardım almak isteyenlere müjde! e-Devlet’te bunu yapan tek seferlik 5000 TL yardım alacak!

Devlet ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara ekonomik olarak destek oluyor. E-devlet sistemi aracılığıyla başvuruda bulunarak 5.000 TL’lik destek ödemesinden yararlanabilirsiniz. Başvuru dijital bir şekilde gerçekleştirilip anında gönderilebiliyor. Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar aylık olarak 5.000 TL’lik destekten yararlanabilecek. Detaylar haberimizde…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli olan, yardıma muhtaç vatandaşların karşısına yeni bir destek müjdesiyle çıkıyor. İhtiyaç sahibi olan aileler bu destek ödemelerinden faydalanabilecek. E-devlet sistemi veya sosyal yardımlaşma dayanışma vakıflarından anında başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvuruda bulunmak isteyen aileler T.C. kimlik no ve E-devlet şifreleri aracılığıyla anında başvuru formlarını gönderebilirler. Sosyal ve ekonomik destek hizmeti için ön başvuru alarak siz de bu desteklerden yararlanabilirsiniz.

PTT’DEN ÖDEMELERİNİZİ ALABİLİRSİNİZ

Aile Bakanlığı sosyal destek ödemeleri PTT aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Başvuru işlemlerinin başarılı bir şekilde gerçekleşmesiyle beraber PTT şubelerine Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartınızla birlikte giderek bu ödemelerden yararlanabilirsiniz. Şubeye gitmeyi istemeyen vatandaşlar başvuru yaparken banka hesabı ya da IBAN numarası ileterek ödemeleri bu şekilde de alabilirler.

Banka kartınızla beraber ATM’lerden paranızı çekebilirsiniz. Devlet desteklerine başvuruda bulunurken kesinlikle eksiksiz bilgi vermeye dikkat edin. Gerçek olmayan bilgi veren kişilerin tespit edilmesi halinde aldıkları maaşlar da kesilmektedir.

destek ödemesi

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu