EKONOMİ

Altından bomba gibi haber! Fiyatlar uçtu gidiyor ! 1.400 seviyesine çıkacak

Altın severlere son dakika açıklaması yapıldı. Kuyumcu Cengiz Çiftçi, gram altın fiyatının 1.400 TL seviyesinde görüleceğini ifade etti. İşte altın fiyatlarındaki son durum…

Parasını değerlendirmek isteyen kişilerin en çok tercih ettiği yatırım aracı altın oluyor. Gram altın fiyatı yükselmeye devam ederken kuyumcu Cengiz Çiftçi önemli açıklamalarda bulundu. Yatırım için altını tercih eden vatandaşların uzun vadede kazanacağını ifade eden Çiftçi, ABD enflasyon rakamlarının yükselmesi nedeniyle altın fiyatlarının yeniden gündeme geldiğini belirtti. Dünyada emtia olarak en ucuz maddenin altın olduğunu dile getiren Çiftçi, elinizdeki altınların değerini bilin diyerek bozdurmayın çağrısında bulundu.Çiftçi altının ilerleyen günlerde yükseleceğini ifade etti.

1.400 SEVİYESİNE ULAŞACAK

Kasım ayı boyunca Altın fiyatlarının yükseleceğini dile getiren Çiftçi, yılsonunda altın fiyatının 1.400 TL seviyesinde yer alacağını aktardı. Cengiz Çiftçi, gram altın fiyatı için 1.200- 1.400 TL olarak bir belirleme yaptıklarını aktardı.Çiftçi, “Altın sekiz aydır baskılanıyor. Daha gidecek yolu var” ifadelerini dile getirdi.

Altın Uçtu gidiyor

ALTINLARINIZI BOZDURMAYIN

Altını yatırım aracı olarak kullananların uzun vadede kazanmaya devam edeceğini aktaran Çiftçi, elinizde bulunan altınları bozdurmayın dedi. İlerleyen süreçte daha fazla para kazanılacağını aktaran Çiftçi, Ekim ayında 998TL olan altın fiyatının Kasım ayında yükseldiğini vurguladı. Altının kazandıracağını belirten Çiftçi, “Doları olanların da altına yatırım yaptığında daha iyi para kazanacağını öngörüyoruz. 18, 14, 22 ayar hiç fark etmiyor. Altın alanların kazanacakları yönünde öngörümüz var. Zor günlerinizin en iyi arkadaşı altındır” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu