DÜNYA

Hamile kadını öldürüp bebeğini çalmıştı! Kana susamış caniye idam kararı

Amerika Birleşik Devletleri’nde hamile bir kadını öldürüp bebeğini karnından alan ve çocuğun kendisinden olduğunu iddia eden Taylor Parker isimli kadın, mahkemede suçlu bulunarak idama mahkum edildi.

ABD’nin Teksas eyaletindeki Bowie County Mahkemesi, 2020 yılı Ekim ayında meydana gelen ve doğmamış çocuğunu almak için hamile Reagan Michelle Simmons-Hancock’u öldüren Taylor Parker’ın davayı sonuca bağladı.

Taylor Parker 9 Ekim 2020’de 21 yaşındaki hamile Reagan Michelle Simmons-Hancock’u evinde öldürdü ve rahmindeki çocukla birlikte kaçtı. Hancock’un 3 yaşında olan kızı da cinayet sırasında oradaydı. Parker, doğum yaptığını söyleyerek 10 Ekim’de hastaneye gitti ve kendisine bebek Braxlynn Sage Hancock’un vefat ettiği söylendi.

HAMİLE NUMARASI YAPTI

Hamile kadını öldürüp bebeğini çalmıştı! Kana susamış caniye idam kararı

Yaşanan bu gelişmenin cinayet olduğu ortaya çıktı ve Taylor Parker hakkında dava açıldı. Davadaki savcılar, Parker’ın hamile numarası yaptığını, erkek arkadaşına sahte ultrason görüntüleri gösterdiğini ve cinsiyet öğrenme partisi düzenlediğini bildirdi. Parker’ın Hancock’u öldürmeden önce çevresindekilere kendisini farklı bir kimlikle tanıttığı da tespit edildi.

Açıklanan karara göre, Bowie’nin jürisinin onu mahkum etmesi ve savcıların ölüm cezasını talep etmesi üzerine Parker ölüm cezasına çarptırıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu