SPOR

Zaha’dan gündem olan şampiyonluk açıklaması

Galatasaray’ın gözde isimlerinden olan Zaha’dan Antalya kampında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Sezon sonuna kadar oyunumuz devam ederken şampiyon olacağımızı düşünüyorum ifadeleri kullanıldı.

Antalya’nın Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi’ndeki bir otelde kampta yer alan Galatasaray’da orta saha oyuncusu Zaha, basın mensupları karşısında açıklamalarda bulundu. Sezon başıyla beraber 47 maç oynayan Zaha, 14-15’ine ilk 11’de forma giyerken başarılı performansı dikkat çekti.

Zaha, uzun zaman oynamadığı buna rağmen 11’de belki 141-14 maçta yer alırken sezon başında hazırlık kampı geçirmediğini sakat olduğunu açıkladı. Bunun üzerine 15 maça bakıldığında 9 gole imza atarken sakatlıktan iyi bir geri dönüşüm olduğunu belirtti.

zaha

ŞAMPİYONLUK YAKINDA

Bu kampın oyuncuları birbirine daha fazla yakınlaşırken Zaha, kampların uzak duran oyuncularıyla beraber yakınlaşırken takımımızın Türkiye’nin en iyi takım olduğunu beirtirken sezon sonuna kadar oyunun devam edeceğini ve şampiyon olacağımızı düşünüyorum ifadelerini kullandı.

UZUN BİR SÜRECE GİRİLDİ

Geçtiğimiz yıllarda İngiltere’de oynadığını hatırlatan Zaha, herkesin sosyal medyada o dönemki performanslarını gösterdi. Gaatasaray’da 4 aylık sakatlıktan kurtulurken sahaya döndüğünü belirten yıldız isim o performans 10 yıllık bir çalışma oluştu. Galatasaray’da yüzde 100’ünü vermesi beklenmezken buun bir süreç olacağını her şey 1 günde olmadığını belirtti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu