SPOR

Fenerbahçe, Adana Demirspor maçı biletlerini satmayacak!

2 Nisan’da Fenerbahçe’de yapılacak tarihi genel kurul toplantısı öncesinde bilet satışlarına ara verildi. Sarı Lacivertli kulüp, Adana-Demirspor maçına bilet satmazken, taraftarlarını da Galatasaray’la oynanacak Süper Kupa maçına bilet almamaları konusunda uyardı.

Son dönemde yoğun bir tempoya sahip olan F.Bahçe Başkanı Ali Koç, kulüp tarihi açısından büyük önem taşıyan genel kurul toplantısının 2 Nisan’da yapılacağını duyurdu.

“Biletler satılmıyor”

Genel kurul toplantısına kısa bir süre kala, ligin 31. haftasında oynanan Adana Demirspor maçının biletleri, ligden çekilme ihtimali nedeniyle satışa çıkarılmadı.

Fenerbahçe, Adana Demirspor maçı dışında 7 Nisan Pazar Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçı biletlerini henüz yayınlamadı.

Fenerbahçe, Adana Demirspor maçı biletlerini satmayacak

“Lütfen bilet almayın”

Fenerbahce Başkanı Ali Koç, taraftarları genel kurul kararı öncesinde Süper Kupa maçlarına bilet almamaları konusunda uyardı.

Fenerbahçe’nin 2 Nisan Salı günü yapacağı olağanüstü genel kurul toplantısında, Fenerbahçe Yönetim Kurulu’na ‘Fenerbahçe’nin ligden çekilmesi’ de dahil olmak üzere herhangi bir işlem yapma yetkisi verilip verilmeyeceğinin oylanacağı bildirildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu