MAGAZİN

Gülşen bu kez şaşırttı: Bambaşka bir tarzla ortaya çıktı

Pop müziğinin sevilen isimlerinden gülşen sahne kıyafetleriyle sık sık adından bahsettirirken iddialı kombiniyle dikkat çekmektedir. Beşiktaş kulübü’nün Kadınlar Günü etkinliğine katılım sağlayan Gülçen bu defa görenleri çok şaşırttı.

Dillerde dolanan şarkıları, iddialı kostümleri ve açıklamalarıyla sık sık gündemde yer alan Gülşen bu defa kıyafet tercihiyle beraber herkesi şok etti. Beşiktaş Kulübü, Kadınlar günü’ne özel etkinlik düzenlerken Ömür Gedik, Gülşen’in boy gösterdiği davette kostümler dikkatleri çekti.

gülşen

GÜLŞEN BU DEFA TERS KÖŞE YAPTI

Konuşmacı olarak davette yer alan Gülşen, siyah pantolon ve ceket takımıyla siyah çerçeveli gözlükleriyle görenleri şaşırttı. Pembe saçları ve siyah beyaz kombini ile çok beğenilen Gülşen tarzı bu tarzı ile ‘Aysel Gürel’e’ benzetildi.

gülşen şaşırtan kostümGülşen’in yeni tarzını görenler sosyal medya üzerinden yorumlarıyla görüşlerini bildirdi. Gülşen’in takipçilerinden ‘Uzun zaman sonra böyle görmek şaşırttı’, ‘Gülşen’e ne olmuş böyle?’, ‘Bu Gülşen olamaz’, ‘Sahne kıyafeti dışında tanıyamadım’ gibi yorumları geldi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu