MAGAZİN

Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu! Doğa’ya partner olacak

Fenomen dizilerden ‘Kızılcık Şerbeti’nde her bölümde yaşanan olaylar, izleyicilerde sürekli bir gerilim duygusu yaratıyor. Dizide en çok Doğa (Sıla Türkoğlu) karakterinin hikayesi merak konusu oldu. Hayranların yüzünü güldürmek isteyeceği bir karakter partneri çok yakında geliyor.

Kızılcık Şerbeti ekranlarda fenomen haline gelen ve her hafta severek izlenmeye devam eden bir dizi. İkinci sezon başladığından bu yana izleyicilerin en büyük dileğinin Doğa’nın Fatih’ten boşanması oldu.

Gold Film imzalı fenomen dizi “Kızılcık Şerbeti” ikinci sezonunun en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı dizi karakteri Doğa’nın (Sıla Türkoğlu) hikayesi merak konusu oldu. Yapım şirketi, dizinin kadrosuna yeni bir ismi dahil ediyor ve bu isim de Doğa karakterinin partneri oluyor. Yeni oyuncunun çok yakında dizinin kadrosunda yerini alacağı konuşuluyor.

Kızılcık Şerbeti'ne yeni oyuncu! Doğa'ya partner olacak

KIZILCIK ŞERBETİ NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

 Gazeteci Birsen Altıntaş’ın haberine göre bu karakter ile ilgili ilk ipucunun zengin bir iş adamı olacağı yönünde… Ancak bu rolü hayata geçirecek oyuncuya henüz karar verilmedi. Bu dizide önümüzdeki haftalarda izleyicilerin karşısına çıkacak karakterler şimdiden merak edilmeye başlandı.

7 Haziran’da ekranlara gelecek olan Kızılcık Şerbeti’nin 66. bölümüyle sezon finali yapmasının planlandığı öğrenildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu