GÜNDEM

Bitlis’te katliam! Aynı aileden 3 kişiyi öldürdü

Korkutucu haber bu kez Bitlis’ten geldi. Mutki ilçesinde ikamet eden Cihan Oral, geçen yıl evli olmasına rağmen kaçırdığı Ayşe İnceyol’un evine baskın yaptı. Geçtiğimiz yıl Oral ile kızını bulan ve eve dönmesine yardım eden aile üyesi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Oral, uzun namlulu tabancasını alarak önce Ayşe İnceyol’u daha sonra da babası Musa İnceyol’u ve ağabeyi Neytullah İnceyol’u öldürdü. Anne Nermin İnceyol’un da ağır yaralandığı olayın ardından Cihan Oral, bölgeden hızla kaçtı.

Bitlis’e bağlı Mutki ilçesinde evli olan Cihan Oral, geçtiğimiz yıl kaçırdığı Ayşe İnceyol’un (27) evine baskın düzenledi. Oral, Ayşe İnceyol’u, babası Musa’yı (65 yaşında) ve kardeşi Neytullah İnceyol’u (35 yaşında) uzun namlulu silahla öldürdü, annesi Nermin İnceyol’u da (54 yaşında) ağır yaraladı. Olayın ardından kaçan Cihan Oral’ın yakalanabilmesi için soruşturma başlatıldı.

Korkunç olay saat 03.00 sularında ilçeye bağlı bağlı Kavakbaşı beldesindeki Arpalıseki Mahallesi’nde gerçekleşti. Muş’un Korkut ilçesine bağlı olan Azaklı köyünde yaşayan evli Cihan Oral, geçtiğimiz yıl Ayşe İnceyol’u kaçırdı. Fakat bir süre sonra İnceyol ailesi kızlarını bulup evine getirdi. Cihan Oral, dün gece elinde uzun namlulu silahla ilçeye geldi.

“Bir aileyi öldürdü”

Bitlis'te katliam! Aynı aileden 3 kişiyi öldürdü

Uzun namlulu silahını alarak Ayşe İnceyol’un evine gelen Cihan Oral ile aile bireylerinin arasında tartışma başladı. Tartışma sırasında Oral’ın ateş açması teröre neden oldu. Oral, Ayşe İnceyol’u, babası Musa ve ağabeyi Neytullah İnceyol’u öldürmüş, annesi Nermin İnceyol’u ise ağır yaralamıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ağır yaralı Nermin İnceyol ambulansa alınarak Mutki Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ölen baba ve iki çocuğunun cenazeleri, yapılan inceleme sonrası aynı hastanenin morguna gönderildi.

Bitlis'te katliam! Aynı aileden 3 kişiyi öldürdü

Jandarma, olayın ardından bölgeden hızla kaçan Cihan Oral’ı yakalamak için çalışma başlattı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu