GÜNDEM

Deprem bölgesi dönüşü ölümlü kaza! Belediye personelinin olduğu otobüs Kayseri’de devrildi..

Kayseri’ye bağlı Pınarbaşı ilçesinde bir yolcu otobüsünün devrildiği bildirildi. Meydana gelen kazanın hemen ardından yapılan incelemelerde 1’i çocuk olmak üzere 3 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. 19 kişinin de yaralı olarak kurtulduğu otobüsün deprem bölgesi Malatya’da görevli olan Bağcılar Belediyesi’nin personelleri olduğu bildirildi.

Bağcılar Belediyesine ait olan 34 FIR 436 plakasına sahip bir yolcu otobüsü, deprem bölgesi Malatya’dan yola çıktı ve İstanbul istikametine doğru yol alaya başladı. Kayseri’ye bağlı Gürün-Pınarbaşı otoyolunun 48. kilometresinde sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü bir anda devrildi.

3 ÖLÜ, 19 YARALI

Deprem bölgesi dönüşü ölümlü kaza! Belediye personelinin olduğu otobüs Kayseri'de devrildi

Yapılan ihbarın hemen ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken meydana gelen kazada Atakan Sırbudak ve Hayri Ay’ın ve Hilmi Eymen Dinleyici isimli bir çocuğun hayatlarını kaybettikleri belirlendi. 19 kişinin yaralandığı kazada yaralıların ilk tedavileri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslara alınarak öevre hastanelere kaldırıldıkları aktarıldı.

Otobüsün içindeki yolcuların, Malatya’yı etkisi altına alan depremde görevden dönen Bağcılar Belediyesi’nden çalışan işçi ve memurların eşleri ve iki çocukları olduğu ortaya çıktı. Bu arada Pınarbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı azayla ilgili soruşturma başlattı ve soruşturmaya 2 savcı görevlendirildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu