GÜNDEM

Kadıköy’de ev sahibinden kiracısına akıl almaz pusu! Elektriğini kestirip darp ettirdi..

Kadıköy’de herkesi şaşkına çeviren bir olay meydana geldi. Ev sahibi Gökhan Y., kiracısı ile bir süredir anlaşmazlıklar yaşıyordu. Kiracı Göker Kumdakcı’nın evden çıkmasını isteyen ev sahibi ardeşi İkram Y. ve arkadaşı Frat A.’yı kiracılarının evini ziyarete gönderdi. İkili, kiracı Göker Kumdakçı’nın önce elektriğini kesti, ardından darp etti. Güvenlik kamerası görüntülerine kaydedilen saldırı sonrası polis, İkram Y ile arkadaşı Furat A’yı bulmak için bir arama çalışması başlattı.

2 Nisan günü Kadıköy’de korkunç bir olay meydana geldi. Ev sahibi Gökhan Y.’nin, bir yıllık kiracısı Göker Kumdakçı’yı Şubat ayından beri çıkarmak istediği öğrenildi. Öte yandan Kumdakçı, hemen ev bulamadığını belirterek, biraz daha beklemesini isterken Gökhan Y. noterden ihtarname çekti ve evde kendisinin kalacağını söyledi. Bu gelişmelerin ardından ev sahibi ve kiracısının arasında anlaşmazlıklar ortaya çıktı.

Kadıköy'de ev sahibinden kiracısına akıl almaz pusu

ELEKTRİK ŞARTELİNİ İNDİRİP DARP ETTİLER

Pazar gecesi saat 21.00 sularında Kumdakcı’nın evindeki elektrik anahtarı Gökhan Y.’nin kardeşi olduğu öğrenilen İkram Y. ile onun yakın arkadaşı Fırat A. tarafından kesildi. İkram Y. ve Fırat A., ellerindeki sözleşmeyi göstererek Kumdakçı’nın evden çıkmasını istediler. O sırada polisi arayacağını belirten Kumdakcı, bu ikilinin saldırısıyla karşı karşıya kaldı.

Kadıköy'de ev sahibinden kiracısına akıl almaz pusu

Apartman dairesinde darp edilen Kumdakcı, etraftan yardım isterken saldırganlar hemen dışarı kaçtı. Bu anlar apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Göker Kumdakçı’yı görmeye giden iki arkadaşın tartışmaya başladığı görülürken kiracının polisi aramak istediği sırada yeniden tekme ve yumruklarla saldırıya uğradığı görülüyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu