GÜNDEM

TOGG satın almak isteyenler dikkat! Başvuru için bu miktarı ödemeniz gerekiyor: İşte fiyatı

Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili TOGG için ön siparişlerin alınacağı duyuruldu. T10X modeli için yapılacak ön siparişler ise çekilişle belirlenecek. Trumore uygulamasını indiren veya TOGG web sitesi üzerinden 60 bin lira ön ödeme yapanlar çekilişe katılacak. Çekiliş süreci sonrasında, üretim kapasitesine göre 2023 yılında satın almaya hak kazananlar ve teslimat önceliği belirlenecek. TOGG’un ön sipariş dönemi ne zaman sona ereceği ise henüz açıklanmadı.

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, artık 16 Mart ile 27 Mart tarihleri ​​arasında sınırlı bir süre için ön siparişleri kabul ediyor. Şirketin sosyal medya paylaşımlarına göre, Trumore uygulamasını indiren veya Togg internet sitesinde Tru.ID hesabı oluşturan kişiler, nakit veya kredi kartı ile cüzdanlarına 60.000 Türk Lirası avans ödeyerek çekilişe katılmaya hak kazanacaktır.

Togg otomobilin fiyatının şarj süresi ve menzile göre değişeceğini belirtmekte fayda var. 314 km menzile sahip T10X V1 RWD versiyonu 953.000 Türk Lirası, T10X V2 RWD versiyonu ise 1.055.000 Türk Lirası fiyatla ön siparişe açıldı ve bu modelin 523 kilometre menzilli versiyonu satışa çıkacak. 1.215.000 TL fiyatla ön siparişe açıldı. Araçların teslimatlarının Temmuz ayında başlaması bekleniyor.

GÜÇLÜ VERSİYON 29 EKİM’DE

togg

T10X’in AWD versiyonu, çift motorlu ve 435 beygir gücüne sahip. 0-100 km/s hızlanması 4,8 saniye olan bu versiyon 700 Nm tork üretiyor ve 29 Ekim 2023 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 100. Yıl Özel Serisiyle birlikte satışa sunulacak.

ÇEKİLİŞLE ÖN SİPARİŞ SAHİPLERİ BELİRLENECEK

Togg T10X Ön sipariş sürecinde yer alan 10 adımın bir özeti:

  1. 2023 yılında Togg T10X sahibi olmak isteyenler, Togg.com.tr üzerinden “Akıllı Cihaz Konfigüratörü”ne veya App Store, Google Play ve App Gallery’de bulunan Trumore uygulamasına erişerek çekilişe katılabilir. Cihazın donanım özelliklerini, teknik verilerini ve model fiyatlarını inceleyebilir ve istedikleri T10X versiyonunu yapılandırabilirler.
  2. Kullanıcılar, “Türkiye’nin Renkleri” ile seçilen versiyonun tasarımını inceleyebilir ve dış rengi 360 derece döndürerek karar verebilir. Ayrıca seçilen rengin güneşli bir günde T10X’te nasıl göründüğünü görmek için çevredeki ortamı değiştirebilirler.
  3. Dış rengi seçen kullanıcılar, T10X’in tekerlek seçeneklerini ve iç tasarımını keşfetmeye devam edebilir.
  4. Kullanıcılar, T10X’in geniş iç tasarımını yakınlaştırabilir veya daha geniş bir açıdan görüntüleyebilir. Ardından isteğe bağlı donanım ekleyebilir ve lansman için özel avantajlı donanım paketlerinin ayrıntılarını görüntüleyebilirler.
  5. Konfigürasyonu tamamlayan kullanıcılar özet sayfasından detayları inceleyerek son kontrolleri yapabilirler.
  6. Ön sipariş sözleşmesini kabul eden kullanıcılar ödeme aşamasına geçecektir.
  7. Kullanıcının hali hazırda 60.000 TL ve üzeri bakiyeye sahip Trumore e-cüzdanı varsa ön ödemeyi tamamlayarak çekilişe katılabilirler. Kullanıcının Trumore e-cüzdanı yoksa, oluşturup 60.000 TL ve üzeri bakiye yükleyebilir, ardından ön ödemeyi tamamlayarak çekilişe katılabilir.
  8. Ön sipariş süresi sona erdikten sonra 28 Mart’ta noter huzurunda dijital çekiliş yapılacak. Çekiliş öncesi çekilişe katılacak kullanıcıların sıralı listesini Togg yayınlayacak. Çekiliş sona erdiğinde kazanan kullanıcılar akıllı cihazlarının teslim tarihi geldiğinde ön ödeme tutarı düşülerek kalan tutarı ödeyeceklerdir.
  9. Çekilişin kazananları, ön sipariş süresi sona erdikten sonra noter huzurunda yapılacak çekilişle teslimat önceliği ile birlikte belirlenecektir. Teslim tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslim süresi ve kullanıcının çekilişteki sıralaması dikkate alınacaktır.
  10. Bir kullanıcı ön sipariş çekilişini kazanmazsa, ön ödeme tutarı bankasına bağlı olarak 14 gün içinde otomatik olarak banka hesabına iade edilecektir.

togg

togg

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu