TEKNOLOJİ

Whatsapp yeni güncellemesi ile şaşırttı… Artık o özellik vazgeçilmeziniz olacak! İşte Whatsapp’tan yeni güncellemesi

Teknolojik çağın en büyük buluşlarından biri olan akıllı telefonları önemli kılan özelliklerinden biri de geliştirilen uygulamalardır. Bu uygulamalardan biri olan ve kısa sürede sürekli güncellenen WhatsApp, bu kez iOS kullanıcılarını sevindirdi. Daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

Kısa mesaj göndermenin en kolay ve popüler yolu WhatsApp, son günlerde yaptığı güncellemelerle Android kullanıcılarının yüzünü güldürdü. iOS’a ulaşmayan bu güncellemeler tüm Apple kullanıcılarını şok etti. İşte Apple’dan kısa sürede yepyeni özelliklerle iOS kullanıcılarının yüzünü güldüren güzel güncellemeler…

whatsapp

GÜNCELLEME YAPILIYOR

iOS güncellemesi ile WhatsApp’a gelen en dikkat çekici özellik, telefonunuzda görüntülü görüşme sırasında dikkatiniz dağılmadan diğer işlemleri yapabilmeniz.

Ayrıca iOS kullanıcılarına belge gönderirken başlık ekleme seçeneği sunuldu.

Başka bir yeni özellik, grubunuzun daha kolay tanınmasını sağlamak için daha uzun grup konuları ve açıklamaları ekleyebilme özelliğiydi.

Kişisel avatarlar oluşturarak kendi profil resminizi de oluşturabilirsiniz. Bunu yapmak için ayarlarda Avatar özelliğini kontrol edin.

Henüz gelmeyen ancak geleceğin habercisi olan bir diğer özellik ise kullanıcıların birbirlerine HD kalitesinde görüntü gönderebilmeleri. Biraz daha beklemek zorunda kalacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu