MEDYA

Mehmet Aslantuğ’dan ekranlara muhteşem dömüş! Masumiyet dizisinden sonra bomba projenin kadrosunda..

TRT 1’de Salı akşamı yayınlanan yeni sezon dizisi ‘Yürek Çıkmazı’ oyuncu kadrosunu genişletiyor. Alınan bilgilere göre ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ da bu dizide rol almaya başlayacak.

İddialı yapımlar bu sezon da TRT ekranlarında izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Seyircilerden tam puan almayı başaran birçok dizi, dizi dünyasına hareket kazandırdı. Son olarak TRT’nin en sevilen dizilerinden biri olan Masumiyet dizisinde rol alan Mehmet Aslantuğ da yeni sezon dizisi ‘Yürek Çıkmazı’ adlı dizinin kadrosuna dahil olduğu öğrenildi.

Mehmet Aslantuğ

MASUMİYET DİZİSİ SONRASI İLK PROJE

Bu kadar oynadığı çok sayıdaki başarılı yapımla hayranlarının beğenisini kazanan usta oyuncu Mehmet Aslantuğ, oynadığı karakterlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Aslantuğ en son FOX TV’nin sevilen dizilerinden birisi olan Masumiyet adlı yapımda rol almış ve girdiği karakter ve performansıyla seyirciyi büyülemişti.

Mehmet Aslantuğ

Usta oyuncu hakkında edinilen son bilgilere göre TRT’nin iddialı dizisi Yürek Çıkmazı’nın kadrosuna katıldığı öğrenildi. Gold Film imzasını taşıyan Yürek Çıkmazı adlı dizi 1 Kasım’dan itibaren TRT 1 ekranlarında izlenecek dizilerden biri haline geldi. Başrollerini Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu gibi ünlü oyuncuların paylaştığı dizide Mehmet Aslantuğ’un nasıl bir karakteri oynayacağı merak edilmeye başlandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu