MEDYA

O diziden kötü haber! TV8’in dizileri tutmamaya devam ediyor! Yeni dizi tutunamadı final tarihini açıkladı

TV8 ekranlarında yeni başlayan dizi Tuzak ekranlara iddialı giriş yapsa da malesef acı son yaşandı. Reytingleri fazlasıyla düşük olan Tuzak iddialı yapımlar arasında tutunamadı. Kış sezonunun başlangıcıyla ekranlarda tutunamayan Tuzak dizisinin final tarihi açıklandı. Tuzak ne zaman final yapıyor? İşte detaylar…

Yeni sezonun başlamasıyla beraber diziler tek tek final yapmaya başlarken bunlara bir yenisi daha eklendi. Kısa süre önce ekranlara giriş yapan Tuzak dizisinin hikayesi ve konusunun yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuna rağmen reytingleri yükselemedi. Reyting sonuçlarına göre Tuzak dizisinin final yapmasına karar verildi. Beklentileri karşılayamayan Tuzak dizisinin final tarihi açıklandı.

TUZAK FİNAL TARİHİ AÇIKLANDI

Başrollerinde Akın Akınözü ve Bensu Soral’ın yer aldığı Tuzak dizisi izleyicilerin beklentisini karşılayamadı. Acun Medya yapımcılığı ve Fabrika Yapım ile beraber başlatılan bu projede reytinglerin kötüye gitmesiyle beraber dizi sektörüne tutunamadığı görüldü. Reytinglerin düzeltilmesi için her yol denense de malesef istenen olmadı. Yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in yer aldığı ve senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur sıkı ve Ali Yörükoğlu kalem aldığı Tuzak dizisi 13. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu