MAGAZİN

Tesettüre giren Birce Akalay herkesi şaşırttı! Güzelliğiyle hayran bıraktı

Birçok farklı proje ile ekranlarda yer alan Birce Akalay’ın son paylaşımı ortalığı karıştırdı. Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri ile ekrana gelen Birce Akalay tesettüre girdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım herkesi şok etti.

Netflix’te pek çok farklı projeye imza atan Birce Akalay en son Kuş Uçuşu ve Mezarlık dizileri ile ekrana geldi. Dizileri ile beğeni toplayan Birce Akalay tatilden görüntülerini paylaşmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım herkesi şaşırttı. İşte Akalay’ın o paylaşımı…

BİRCE AKALAY’DAN YENİ PAYLAŞIMLAR

Yer Gök Aşk dizisinde canlandırdığı Havva karakteri ile tanınan Birce Akalay asıl çıkışını Küçük Ağa dizisi ile yakaladı. Senin Uğruna, Asi, Alayına İsyan, Hayat Bazen Tatlıdır, Evli ve Öfkeli, Siyah Beyaz Aşk, Babil ve Son Yaz dizileri ile ekrana gelen Birce Akalay, şimdilerde Netflix projeleri ile konuşuluyor. Türk orijinal yapımı olarak Netflix platformunda yer alan Kuş Uçuşu dizisi ile hafızalara kazınan Birce Akalay, 2. sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Birce Akalay Güzelliği

PAYLAŞIMI BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Sosyal medyada oldukça aktif olan ünlüler arasında yer alan Birce Akalay güzelliği ile herkesi büyülüyor. Dövmeleri, fiziği ve güzelliği ile adından sıkça söz ettiren Birce Akalay tesettürlü görüntülerini paylaştı. Bir çekim için tesettüre giren güzel oyuncunun paylaşımı beni yağmuruna tutuldu.

Birce Akalay Tesettür

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu