MAGAZİN

Yıldız Tilbe sahnesinde Aleyna Tilki’yi ağırladı! Tilbe ve Tilki sesleriyle dinleyicileri hayran bıraktı

Sahne şovlarıyla adından sık sık söz ettiren Yıldız Tilbe sahnesinde Aleyna Tilki’yi ağırladı. Ünlü şarkıcının tavır ve hareketleri görenler Aleyna Tilki’ye elverdi yorumunda bulundu. İşte Aleyna Tilki ve Yıldız Tilbe’nin sahne görüntüleri…

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündemde yer alan Yıldız Tilbe Cumartesi günü Maslak’ta bir mekanda sahne aldı. Sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler mekanı tıklım tıklım doldurdu. Sesi ile kulakların pasını silen Yıldız Tilbe, sahneye Aleyna Tilki’yi davet etti. İşte Aleyna Tilki ve Yıldız Tilbe’nin sahne görüntüleri…

ALEYNA TİLKİ YILDIZ TİLBE İLE DÜET YAPTI

Cumartesi günü sahne alan Yıldız Tilbe en popüler şarkılarını seslendirdi. Sarıya boyattı yeni saçları ve 25 santimlik topuklu ayakkabılarıyla dikkat çeken Yıldız Tilbe, sahnesinde Aleyna Tilki’yi ağırladı. Sosyal medyanın iki popüler ismi Yıldız Tilbe ve Aleyna Tilki sahnede düet yaptı.

Birlikte ‘Yalnız Çiçek’, ‘Dipsiz Kuyu’ ve ‘İsyan’ şarkılarını seslendiren ikili dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi. Yıldız Tilbe’ye çok saygı duyduğunu aktaran Aleyna Tilki, Tilbe’nin yanında şarkı söylemenin çok zor olduğunu ifade etti.

Aleyna Tilki Yıldız Tilbe şov

SEVGİ GÖSTERİSİ YAŞANDI

Sahnede şarkı söyleyen Aleyna Tilki Yıldız Tilbe tefiyle eşlik etti. Yıldız Tilbe genç şarkıcının saçlarını düzeltirken dinleyicilerde ünlü şarkıcı el verdi yorumunda bulundu. Aleyna Tilki ve Yıldız Tilbe’nin gösterisinde sevgi seli yaşandı. Tilki, sahneden inmeden Tilbe’ye sarılmayı da ihmal etmedi. Bu anlara dinleyicilerde alkışlarıyla eşlik etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu