MEDYA

Yalı Çapkını’nda İbrahim’in beklenmeyen vedası! Oyuncu Cansu Fırıncı nedenini açıkladı..

Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Yalıçapkını’ adlı dizde rol alan başarılı oyuncu Cansu Fırıncı, dizinin kadrosundan ayrıldığını açıkladı. Yapım şirketiyle bir anlaşma yaptığını söyleyen Fırıncı, anlaşmayı bitirme kararı aldıklarını ifade etti.

Başrollerde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldığı Yalı Çapkını isimli dizi her Cuma Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Her bölümüyle izlenme rekorları kıran dizi kısa sürede milyonların gönlünde taht kurarken ilgiyle takip edilen dizinin kadrosunda beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Cansu Fırıncı

YAPIM ŞİRKETİYLE ANLAŞMAYA VARILDI

Yalı Çapkını dizisinde İbrahim karakterine hayat veren Cansu Fırıncı, dizinin kadrosunda ayrılma kararı aldı. Yapım şirketiyle bir görüşme yapan ve diziden ayrılmak istediğini söyleyen başarılı oyuncu şirketle olan anlaşmasını sosylal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Cansu Fırıncı

Dizide canlandırdığı ‘İbrahim’ karakterini yapım şirketiyle bir anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldıklarını söyleyen Cansu Fırıncı, dizinin reytingilerinin bol olmasını istediğini ifade etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu