SPOR

Dünya Kupası’nda Messi’li Arjantin Suudi Arabistan karşısında yıkıldı!

Katar’da devam eden Dünya Kupası’nda C Grubundaki ilk maçta Arjantin ile Suudi Arabistan milli takımları karşılaştı. Suudi Arabistan 2-1’lik skorla galip geldi.

2022 Dünya Kupası heyecanı Arjantin-Suudi Arabistan arasında oynana mçla devam ediyor. Katar’da en gözde adaylarından Lionel Messi’nin forma giydiği Arjantin, sahadan 1-2’lik mağlubiyetle ayrıldı.

İLK GOL MESSİ’DEN GELDİ

Arjantin Suudi Arabistan

Maça oldukça hızlı başlayan Arjantin, karşılaşmanın10. dakikasında Lionel Messi’nin golüyle 1-0 öne geçti.Bu golden sonra oyunu yeniden dengeye getiren Suudi Arabistan, ofsayt uyguladıkları taktikle rakibin 3 golünü etkisiz hale getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve Arjantin oyuncuları soyunma odasına 1-0 önde girdi.

SUUDİ ARABİSTAN’DAN GERİ DÖNÜŞ

Arjantin Suudi Arabistan

İkinci yarı başlar başlamaz Suudi Arabistan sahayı işgal etti. Sahada fırtına gibi esen Suudi Arabistan 48. dakikada Al Shehri’nin golüyle beraberliği yakaladı. Hızını bir türlü kesmeyen Suudi Arabistan, 53. dakikada Al Dawsari’nin attığı muhteşem golle rakibi karşısında öne geçti.

Maçın ger kalan dakikalarında Messi ve arkadaşlarının skoru değiştirme çabaları yetmedi. Arjantin’in milli takımı, 2022 Dünya Kupası’nın ilk maçında şok bir mağlubiyet aldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu