GÜNDEM

Armağan Çağlayan’dan kahreden haber! Akciğer kanserine yakalanan sunucu tedavi için geri sayıma başladı!

Armağan Çağlayan, akciğer kanseri olduğunu açıkladı ve önümüzdeki hafta tedavi sürecine başlayacağını söyledi.

Armağan Çağlayan kanser olduğunu açıkladı. Ünlü sunucu sosyal medya hesaplarından hayranlarını üzen haberi paylaştı. Çağlayan, akciğerinde bir kitle bulduğunu ve önümüzdeki hafta tedavi sürecine başlayacağını söyledi.

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan, 25 Kasım’daki “Sana Söyleyeceklerim Var” gösterisinin ardından bir süre zorunlu olarak ara vereceğini duyurdu. Çağlayan akciğer kanseri tanısı nedeniyle tedavi sürecine gireceğini ve bir süre gözlerden uzak kalacağını açıkladı.

Armağan Çağlayan, akciğer kanseri olduğunu açıkladı

Armağan Çağlayan’ın paylaşımı şu şekilde:

“Herkese merhaba bugün sizinle kişisel bir hikayemi paylaşmak istiyorum.Geçen gün rutin kontrol sırasında ciğerlerimde bir kitle tespit edildi. Önümüzdeki hafta sonu itibariyle tedavi sürecine başlanacak. 25 Kasım Cuma Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki performansın ardından Aydın, Denizli ve Bodrum’da beş aydır devam eden “Sana Söyleyeceklerim Var” adlı oyununa zorunlu olarak ara veriliyor. Ama iş hala benim ana motivasyon kaynağım ve beni hayatla bağdaştırıyor. 18 Aralık’ta Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde yeniden görüşmek üzere. ”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu