SPOR

Devler liginin finaldeki 4 takımı belli oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final etabının sonuna gelindi. Bayern Münih, evinde Arsenal’i 1-0 yenerek yarı finale çıkmayı başardı.

 

ADIM ADIM YARI FİNALE

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final etabının sonuna gelindi. Bayern Münih, evinde Arsenal’i 1-0 yenerek yarı finale çıkmayı başardı. Real Madrid ise Manchester City’yi penaltılarla sahada bıraktı. Bayern Münih, evinde 2-2’nin rövanşında Arsenal’i 63. dakikada Kimmich’in attığı golle devirdi ve adını yarı finale yazdırmayı başardı.

uefa

Real Madrid de deplasmanda 3-3’ün rövanşında Manchester City ile 12. dakikada Rodrygo ve 76. dakikada De Bruyne’nin attığı karşılıklı gollerle 1-1 beraberlik kazandı. 90 dakikanın ardından 120 dakikanın sonunda da eşitlik bozulmayınca son yarı finalisti penaltılar belirledi. Real Madrid penaltılarda Manchester City’e 4-3 üstünlük sağladı ve yarı finale yükseldi.Yarı finalde Borussia Dortmund – Paris Saint-Germian, Bayern Münih – Real Madrid karşılaşmaları oynanacak. Yarı final mücadeleleri 30 Nisan’da başlayacak.

NE VAR? Ligde şampiyonluk için gün sayan Al Hilal’in kıta şampiyonluğu hayali, 34 maçlık galibiyet serisinin ardından gelen dramatik bir yenilgiyle bitebilir. Kritik maçın rövanşı 23 Nisan’da Suudi Arabistan’da oynanacak.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu