FİNANS

Maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan bayramı erken yaşayacak! Dudak uçuklatan promosyon teklifi bankada kuyruk oluşturdu

Emeklilik birikim tarafında müjdeli haber, milyonlarca emeklinin takip ettiği Garanti BBVA’dan geldi. Geri çekilen promosyonlar için güncellenmiş numaralar. İşte güncel rakamlar…

Emeklilik sübvansiyonu rakamları geçen yıl en çok çalışılan konulardan biriydi ama emeklilik sübvansiyonu rakamlarına olan ilgi bankalar arasında şiddetli bir rekabet zincirini ateşledi.

Emekli maaşı desteği yeni yılda da emeklilerin yüzünü güldürmeye devam ederken, Mart ayında emekli maaşı desteği rakamları açıklandı. İşte güncelleme sonrası Mart ayı güncel rakamları:

Garanti BBVA Güncel emekli promosyon tutarları şu şekilde;

3500 Türk Lirasına kadar olan emeklilere 4500 Türk Lirası,

3500 – 7500 Türk Lirası arasında olan emeklilere 5250 Türk Lirası,

7500 – 10000 Türk Lirası arasında olan emeklilere 6750 Türk Lirası

10000 Türk Lirasına ve üstünde olan emeklilere 7500 Türk Lirası alacak.

garanti bbva emekli promosyonu

Garanti BBVA emekli maaşı 3500 Türk Lirasına kadar olan emeklilere 4500 Türk Lirası, 3500 – 7500 Türk Lirası arasında olan emeklilere 5250 Türk Lirası, 7500 – 10000 Türk Lirası arasında olan emeklilere 6750 Türk Lirasına ve 10000 Türk Lirasına ve üstünde olan emeklilere 7500 Türk Lirasına tutarında nakit promosyon sağlanıyor. 3 Mart 2023 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında Garanti BBVA’dan üç yıl süreyle gelir veya emekli maaşı almayı taahhüt eden emeklilere promosyon avantajları sunulmaktadır.

Promosyon ödemesi hesabınıza geçtiğinde taahhüt süresi başlar.

Promosyon SGK tarafından belirlenen şartlar çerçevesinde yapılır.

garanti bbva emekli promosyonu

Birden fazla yıllık geliri olan bir müşteri promosyon talep ederse, ödemelerin toplamı dikkate alınacak ve bir promosyon ödemesi yapılacaktır.

Promosyon ödemeleri, Emeklilik Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesi imzalandıktan sonra ilk maaş çekinin Garanti BBVA’ya ödenmesini takip eden ilk üç iş günü içinde yapılacaktır. Promosyon taahhüdü döneminde banka değiştiremezsiniz.

Taahhüt süresine dek ölüm dışında SGK tarafınca promosyona konu gelir ya da aylık ödemelerin kesilmesi, gelir ya da aylığın farklı bir kuruma aktarılması, herhangi bir nedenden dolayı taahhüt süresi sona ermeden taahhüdü iptal ettiğinizde promosyon ilişkisi de son bulur. Bu kapsamda kalan taahhüt süresi dikkate alınarak ödenen promosyon tutarı bankanın yazılı bildirimine gerek kalmadan kıstelyevm* yöntemi ile iade edilir. *Yapılan promosyon ödemesinin kalan süreyle orantılı kısım.

Diğer tüm detaylar Garanti BBVA’nın resmi web sitesinde bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu