FİNANS

Emeklilere muhteşem ötesi kampanya! 8 bin 500 TL’ye ek olarak sıfır faizli 2 bin TL ödeme..

Yapı Kredi Bankası’nın ay sonunda bütçesini kısıtlı tutmakta zorlanan emeklilere güzel bir haberi var. Özel bankalar emekliler için düzenlediği kazançlı ödeme kampanyalarını açıkladı. Yapı Kredi Bankası Emekli Kampanyası detayları haberimizde..

Sektörün önde gelen bankalarından Yapı Kredi Bankası tarafından maaş zammına rağmen ay sonuna yetişemeyen emekliler için birçok başlıkla ek ödeme kampanyası düzenledi. 10.000 TL’nin üzerindeki ek ödeme hizmetlerinin detaylarını veren Yapı Kredi Bankası, söz konusu kampanyanın ay sonunda sona ereceğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası emeklilere resmi internet sitesi üzerinden yanıt vererek, 31 Mart 2023’e kadar bankanın müşterisi olma sürecini bitiren emeklilere maaş dışı ödeme hizmeti verileceğini bildirdi.

Emeklilere muhteşem ötesi kampanya! 8 bin 500 TL'ye ek olarak sıfır faizli 2 bin TL ödeme..

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN EMEKLİ MÜŞTERİLERİNE PROMOSYONA EK TL HEDİYESİ

Yapı Kredi Bankası tarafından, maaş hesabını ay sonundan önce bankalara havale eden emeklilere yönelik, sosyal sigorta kurumlarından maaş yardımı alan emeklilere özel bir reklam kampanyası düzenlediğini duyuruldu.

Yapı Kredi Bankası, ilgili hesapların en az üç yıl bankada kalma taahhüdünde bulunması durumunda maaş dışı ödeme hizmeti vereceğini açıklamış ve ek ödeme tutarlarını aşağıdaki şekilde belirlemiştir:

Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olanlar: 4.500 TL

Emekli maaşı 3.500- 7.499 TL arasında olanlar: 5.250 TL

Emekli maaşı 7.500- 9.999 TL arasında olanlar: 6.750 TL

Emekli maaşı 10.000 TL ve üstünde olanlar: 7.500 TL

7 bin 500 TL’ye varan promosyon ödemesi alan emekli müşteriler iki adet fatura ödeme talimatını vermeleri durumunda halinde 250 TL nakit ikramiye vereceğini açıklayan Yapı Kredi Bankası, 3 Mayıs’a kadar kredi kartıyla 500 TL’ye kadar harcama yapması durumunda, 750 TL nakit promosyon alınacağını bildirdi.

EMEKLİLERE YÜZDE 0 FAİZLİ NAKİT ÖDEME

Emeklilere promosyon ve ek ödeme hizmetleri dışında 2.000 TL’ye kadar yüzde 0 faizli esnek hesap hizmeti vereceğini açıklayan Yapı Kredi Bankası, bu hizmetin maaş hesabına geçiş tarihinden itibaren 3 ay süreyle geçerli olacağını söyledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu