FİNANS

O bankanın müşterileri işi gücü bırakıp şubeye koşsun! En geç 7 gün içersinde yapılması gerekiyor: Hesabında para olanlar dikkat!

Bankalar son zamanlarda kampanya açıklamaları yapıyor. Bu bankada hesabı olan vatandaşların özellikle dikkatli olması gerektiği vurgulandı. Bir hafta içinde hemen harekete geçmelisiniz. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Ülkemizin en önemli bankalarından Garanti Bankası önemli bir açıklamaya yer verdi. Vatandaşın maddi sıkıntılarının arttığı o dönemlerde gülen bir açıklama geldi. Banka ekstresine göre işlem bir hafta içinde gerçekleşirse hızlı kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi yayınlandı…

garanti bbva kampanya

5 DAKİKADA ÖDEME

Garanti Bank, kampanyada belirtilen şartları sağlayanlara krediyi kısa sürede ödüyor. Hemen hesabına geçen onaylı kredilerden yararlanmak isteyenler detayları merak ediyor.

Garanti müşterisi olan vatandaşlar aynı gün kredi 100 bin Türk Lirası tutarına ulaşabilir, kredi vadesi ise 24 aydır.

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kredi başvurusunda bulunmak isteyenlerin temsilciliğe gitmesine gerek yoktur. Mobil uygulama üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Gelir gideri olmayan 100 bin TL kredi onayı alırsanız ödemeniz aynı gün hesabınıza geçecektir.

5 DAKİKALIK BAŞVURU

5 dakikalık başvurunun ardından talep ettiğiniz kredi tutarı anında hesabınıza aktarılıyor. Kredi isteyenlerin elini çabuk tutması gerektiği sonucuna varıldı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu