FİNANS

O banka nasıl para dağıtacağını şaşırdı! İmzayı atana trink 35.000 TL ödeyecek: Alamayan karalar bağlar!

35950 lira ile BOTAŞ ve Yapı Kredi Bankası bu yılın en yüksek promosyon değeri oldu.

Bankaların promosyon yarışları her geçen gün emekliler ve kamu çalışanları için sürmektedir. Uzun süredir rekabet halinde olan bankalar, müşteri toplayabilmek için musluklarını sonuna kadar açmaktadır. Bir bankadan daha maaş promosyonu geldi. O banka kamu çalışanlarına da 35 bin TL maaş promosyonu ödemeye karar verdi. Üstelik 3 yıllık sözleşme imzalamak da bunu elde etmek için büyük bir yeterliliktir.

Yapı Kredi Promosyonu Arşa Çıktı

Bankaların en yüksek rakamlı rakibi şimdi de Yapı Kredi Bankası ile geldi. 2023 yılının en yüksek promosyon fırsatı ise BOTAŞ yetkilileri ile masaya oturan Yapı Kredi kurum çalışanlarına özel 35,950 TL promosyon ödemesi anlaşmasına vardı. Yapı Kredi ve BOTAŞ yetkilileri arasında imzalanmakta olan promosyon ödemesi için tarihler de açıklandı.

yapı kredi bankası promosyon

2023 Yılının En Yüksek Promosyonu

Yapı Kredi Bankası’nın BOTAŞ personeline ödemesi planlanan promosyon aynı zamanda 2023 yılının en yüksek promosyonu özelliği taşımaktadır. 35950 TL olan promosyon ödemesini yapacak olan Yapı Kredi Bankası ödemelerini Mart ayı içinde BOTAŞ çalışanlarının hesaplarına aktaracak. 15 Mart’tan itibaren başlaması planlanan bu promosyon ödemeleri tek seferde hesaplara yatacaktır. Aynı zamanda BOTAŞ çalışanları Yapı Kredi Bankası’ndan kredi kartı kullanmaları şartıyla da ekstra bonus kazanması mümkündür.

BOTAŞ yapmış olduğu promosyon anlaşmasından kaynaklı çalışanları son derece memnun tutmaktadır. Bunun sebebi 2023 yılının en yüksek promosyon anlaşması olmasıdır. Geçmiş yıl rekor Anadolu Üniversitesi ve Vakıfbank arasındayken bu yıl Yapı Kredi Bankasında.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu