GÜNDEM

TikTok fenomeni skandala imza attı! Yardım için gitti: O fotoğraflar olay yarattı!

Sosyal medya fenomeni Feride Özdinç deprem bölgesine gitti ve çeşitli paylaşımlarda bulundu. Yaptığı paylaşımlar ile Ekşi Sözlük’te linçlenen Özdinç, durum hakkında açıklama yapmadı. İşte detaylar…

TikTok fenomeni Feride Özdinç’in Hatay’dan paylaştığı fotoğraflar sosyal medya kullanıcılarını kızdırınca anında sildiği paylaşımlarıyla Ekşi Sözlük’te de gündeme oturdu ve linçlendi.

FERİDE ÖZDİNÇ HATAY’DA DEPREM BÖLGESİNDEKİ PAYLAŞIMLARIYLA EKŞİ SÖZLÜK’TE GÜNDEME OTURDU

Kahramanmaraş ve Hatay’da üst üste gelen depremler sırasında, tepkilere neden olan bir olay yaşandı. Tiktok fenomeni Feride Özdinç, deprem bölgesi olan Hatay’a gitti ve paylaştığı fotoğraflar tepki çekti. Paylaşımların yankısını duyunca anında sildi. Bu durum kısa sürede Ekşi Sözlük’te gündeme oturdu. 

feride

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ ALDI!

Özdinç, 500 bin takipçisi olan TikTok hesabında Hatay’dan paylaştığı fotoğraflarla, sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı. Tüm sosyal medya kullanıcıları, özellikle de linçlenmesi gayet normal olarak görülen TikTok fenomeni Özdinç’in bu paylaşımlarına tepki gösterdi. Özdinç’in paylaşımları üzerine, milletin canı burnunda olduğu ve deprem bölgesine gidip böyle saçma sapan pozlar vermenin amacının ne olduğu sorgulandı. Tüm bu çevredeki insanların acı çektiği ortamda, influencerların bu tarz yaralı yerleri ziyaret etmeleri ve paylaşımlarına devam etmeleri tepki çekti. Özdinç, paylaşımlarını sildikten sonra linçlenmesi hakkında bir açıklama yapmadı. Böyle bir ortamda, insanların insanca iletişim kurmak için çabalaması ve vicdanlarının körelmemesi için çalışmalarının önemi büyük. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu