GÜNDEM

Milyonlarca haneye 50.000 TL hayat pahalılığı desteği! Gören duyan başvuru şartlarını araştırıyor: Bilmeyen kalmasın!

PTT’den birçok vatandaşın yüzünü güldürecek bir haber geldi. Her haneye tamı tamına 50.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek. Nakit ihtiyacı olan akrabanıza, arkadaşınıza bu haberi iletin. Başvuru şartları ve detayları haberimizde…

PTT her haneye 50.000 TL ödeme yapıyor. Tanıdıklarınızla bu haberi paylaşın, her haneden yalnızca bir kişi başvurabiliyor. PTT’den nakit ihtiyacı olan birçok kişiye sevindirici bir haber geldi. Yeni yıla girilmesiyle beraber nakit probleminden kurtulmak isteyenler düşük faiz imkanlarıyla PTT kredisine başvurabilecekler. PTT kredi kampanyası, vatandaşların kredi puanına göre değişecek faiz oranları ile sunulacaktır. PTT, kişiye özel faiz oranları ile bireysel ihtiyaç kredisi sunuyor ve 50.000 TL’ye kadar nakit ihtiyacı sağlıyor. Ek olarak, geri ödeme koşulları başvuran kişinin geliri doğrultusunda değişkenlik göstermektedir. PTT kredi kampanyası hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Asgari ücrete gelen zam, emekli maaşlarına gelen zam ve memur maaşlarına gelen zamlarla beraber fırsatçılar ortaya çıktı ve birçok şeyin fiyatı yükseldi. Milyonlarca kişi faturalarını ödemekte güçlük çekerken, yaşam maliyetlerinin yükselmesiyle beraber ne yapacaklarını bilememekte. Nakit ihtiyacı olan ve acil karşılama ihtiyacında olan kişilerin imdadına PTT yetişecek. PTT, kullanıcılarına özel düşük faizli kredi fırsatları sunacağını açıkladı. PTT’nin düşük faizli kredi kampanyası ise kaçırılmaması gereken bir fırsat. Çevrenizdekileri bilgilendirin ve başvuru dönemini kaçırmayın. Peki PTT kredi başvurusu için gereken şartlar neler ve kimler krediden faydalanabilecek?

PTT’DEN HANE BAŞINA 50.000 TL KREDİ

Nakde ihtiyacı olan ve acil olarak karşılaması gereken kişiler yardım için bankaların kapısını çalıyor. Fakat son dönemlerde adeta bir banka gibi hizmet veren PTT, düşük faizli kredi kampanyasıyla beraber müşterilerinin tüm problemlerine çözüm oluyor. PTT günümüzde yeni düşük faizli kredi kampanyasını kamuoyuna duyurdu. Hane başına PTT kredisinden gelir belgesine sahip olan herkes başvurabilecek. Ek olarak gelirinize uygun ödeme koşulları ile bu krediyi geri ödeme şansına sahipsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU

Nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlarımıza PTT’den düşük faizli kredi imkanı sağlanıyor. 18 yaşını doldurmuş ve gelir belgesi olan her vatandaş PTT üzerinden 50.000 TL’ye kadar nakit kredi imkanından faydalanabilir. Fakat PTT’nin size kredi verebilmesi için gelirinizin müsait olması gerekiyor. Kredi puanı 1200 ya da üzerinde olan vatandaşlar PTT şubelerine giderek başvuruda bulunabilirler. Ek olarak, PTT’ye başvuru yapıldığında kredi için gereken tüm evrakların eksiksiz sunulması gerekiyor. Başvuru formunu doldurup evraklarınızı teslim ettikten sonra hemen onay alabilirsiniz.

36 AY VADE SEÇENEĞİ SUNULUYOR

PTT’nin düşük faizli kredi kampanyası, 36 ay vadeli 50.000 TL nakit kredi imkanı sunmaktadır. Başvuru yaptığınız gün onay almanız halinde nakitlerinizi gişelerden anında teslim alabilirsiniz. Ek olarak PTT’nin 10.000 TL’den 50.000 TL’ye kadar daha düşük limitli kredi kampanyalarına da başvuruda bulunabilirsiniz.

paralar

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu