FİNANS

Emekli promosyonlarında yeni dönem! Bu bankalar emekli vatandaşlara 14.000 TL’ye kadar promosyon dağıtacak!

Bu bankalar emekli vatandaşlara 14.000 TL’ye kadar promosyon dağıtacak! 14 milyon emekliye 14 bin promosyon. Başvuran emeklileri kapsayacak promosyon ödemelerinin detayları ve seçenekleri haberimizde. İşte diğer detaylar…

Emekli promosyonlarında yeni dönem! Bu bankalar emekli vatandaşlara 14.000 TL’ye kadar promosyon dağıtacak! 14 milyon emekliye 14 bin promosyon. Başvuran emeklileri kapsayacak promosyon ödemelerinin detayları ve seçenekleri haberimizde. İşte diğer detaylar…

para

EMEKLİLERE 14 BİN 500 TL PROMOSYON VERİLECEK!

Bankalar emekliler için 14 bin 500 TL promosyon ödemesi yapacak. Peki bu ödemeler için hangi bankaya ve nasıl başvurmak gerekiyor. Hepsi haberimizin ayrıntılarında yer alacak.

emekli

Emekliler için başvuruların maaş hesapları üzerinden yapılması planlanıyor. Bu nakit kampanyasından 14 milyon vatandaş yararlanabilecek. Bu düşük faizli kredi ödemeleri ve işlemleri tamamlayabilmek için vatandaşlar hangi yolu izleyeceklerini merak ediyor. 14 bin 500 TL’lik kredi desteği 14 milyon emekli vatandaşa verilecek. 36 ay vade ile ödemeler sağlanacak.

HANGİ BANKALARDAN SAĞLACANACAK?

Bu ödemeler kamu bankalarından sağlanacak. Milyonlarca emeklinin yararlanabileceği ihtiyaç kredisi için Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank Bankası’ndan yararlanabilirsiniz. 

İhtiyaç Kredisi kapsamında yararlanabilecek ihtiyaç kredisinden kamu bankalarının internet bankacılığı üzerinden milyonlarca emekli başvuru yapabilecek ve anında ödemelerini alabilecekler. 14 bin 500 TL olarak emekliler için belirtilen ihtiyaç kredisi ise uygun ödeme ve taksit seçenekleri ile birlikte emeklilere acil nakit ihtiyacı kapsamında verilmesi bekleniyor. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu