FİNANS

Borç kapatma desteğinde bankalar yarışa girdi! QNB, ING Bank ve Denizbank yeni kampanyalarını duyurdu!

Acil nakit ihtiyacı olan ve borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar için bankaların kredi kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. QNB Finansbank ve Denizbank borç kapatma kredisi şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için bankalar borçların kapatılması ve tek elde toplanması hedefiyle kredi kampanyalarını sürdürürken yeni bir haber de QNB Finansbank ve Denizbank’tan geldi. Peki bu bankalardan borç kapatma kredisi çekme şartları nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BANKALARDAN BORÇ KAPATMA KREDİSİ

Farklı yerlere kredi ve kredi kartı borcu olan vatandaşların borçlarını tam anlamıyla kapatarak tek elde toplaması amacıyla bankaların borç kapatma kredisi kampanyaları da devam ediyor. QNB Finansbank müşterileri için borç kapatma kredisi veriyor. Başvuru yapmak için 5030 numarasına kimlik numaranızı yazarak mesaj gönderdiğiniz takdirde başvurunuzu oluşturmuş oluyorsunuz. Ön başvurunuzu bu şekilde yaptıktan sonra QNB Finansbank şubesine giderek başvurunuzu tamamlamanız gerekiyor. 

Bankalardan Borç Kapatma Kampanyası

Aynı zamanda borç kapatma kredisi veren bankalardan biri de ING Bank olarak belirlendi. ING Bank müşterilerinin borçlarını tam olarak kapatabilmesi ve mağduriyet yaşamamaları için yeni bir kredi kampanyası oluşturdu. Banka tarafından oluşturulan kampanya detayları şu şekilde; Toplam miktar 15 bin 453 TL, faiz miktarı yüzde 2.04, senelik faiz oranı yüzde 35.81, aylık geri ödeme tutarı ise 428 TL olarak belirlendi. Borç kapatma kredisi veren bankalardan biri de Denizbank olarak biliniyor. Denizbank borçlarını kapatma konusunda sorun yaşayan müşterileri için borçlarını tamamen kapatıp tek elde toplama fırsatı sunuyor. Denizbank tarafından uygulanan kampanyanın örnek şekli şu şekilde; Toplam tutar 12 bin 505 TL, faiz miktarı yüzde 0.99, senelik faiz tutarı yüzde 16.33, aylık geri ödeme tutarı ise 346 TL olarak belirlendi. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu