FİNANS

Ziraat Bankası’ndan nakit yardımı almak için son gün! Saatler içerisinde hemen başvuru yapın: Anında hesaba yatırılacak

Ziraat Bankası yayınına göre müşterilerin son 48 saatlik nakit talepleri…

Ziraat Bankası, bankacılık sektöründe bir devlet bankasıdır ve en fazla şubesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Zilat Bank, esnaf ve çiftçiler için olduğu kadar vatandaşları da dikkate alarak genel kredi verme koşullarını açıkladı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre 2 gün içinde gelen başvurular değerlendirilecek. Bankaya başvurunun gecikmeden yapılması beklendiği için bankanızla görüşmenizi tavsiye ederiz.

7 Gün 7/24 Saat Ziraat Bankası Yanınızda, Cebinizde, Elinizde!

Hızla gelişen bir dijital çağdayız ve hizmet sınır tanımıyor. Her şeye erişim artık saniyelerle ifade ediliyor. Ziraat Bankası web sitesinde sohbet uygulaması bulunmaktadır. Siteye girdikten sonra, Canlı Cevaplar bölümü, haftanın 7 günü, günün 24 saati yardıma ihtiyacınız olduğunda cevap bulmak için platformunuz olarak kullanılır. Web sitesindeki Canlı Yanıt logosuna tıkladığınızda, sorununuzu tanımlayabileceğiniz ve gerekli işlemler hakkında bilgi alabileceğiniz bir pencere açılır. Başka bir eylem gerekmez. Metin olarak yazılanlar üzerinde çalışan bir sistem sayesinde sağır vatandaşlar için kolayca çözülebilir. Bu bölümdeki tüm yazışmalar banka arşivinde kayıtlıdır.

 444 00 00 veya 0850 258 00 00 numaralı Ziraat Bankası Hesap Sorumlusu ile görüşerek sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Direkt cevap gibi, tele-bankacılık sistemi Telefon da 7/24 hizmetinizdedir. Bu hizmetleri nerede olursanız olun istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası’nın tüm hesap bilgilerinize ulaşabileceğiniz ve talepte bulunabileceğiniz mobil uygulaması Ziraat Mobil’i kullanabilirsiniz. Üstün altyapı desteği ile bu uygulamayı 7/24 sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ziraat mobil uygulamasını benzersiz bir şifre ile giriş yaparak güvenle kullanabilirsiniz.

ziraat bankası

Ziraat Bankasının Yapmış Olduğu Kredi Kampanyası Detayları Nelerdir?

Çok kısa sürede onaylanabilen bu kredi kampanyasından faydalanmak için öncelikle başvuru yapmanız gerekmektedir. 2 gün içinde bayiye giderek üye olabilir veya bültenimizde size gösterdiğimiz dijital ortamdan kolayca üye olabilirsiniz. İnternet bankacılığı, kısa mesaj servisleri, mobil uygulama kanallarını kullanabilirsiniz.

Ekonomik zorluk yaşayan ve nakit ihtiyacı olan Ziraat Bankası müşterileri 2 gün içerisinde bu krediyi kullanabilirler. Başvuru yapıldıktan sonra çok kısa sürede değerlendirme süreci yapılır ve kredi notu bilgisi ile kontrol merkezi tarafından onay süreci verilir. 2-3 dakikada sonuç alabilirsiniz. Krediniz, kaydolduğunuz gün hesabınıza bakiye olarak eklenecektir. Ödemeyi yapmak için sadece paranızı çekmeniz gerekecek.

Vakit kaybetmeden ekonomiye destek olmak için Ziraat Bankası’nın sunduğu fırsattan yararlanın. Size en yakın Ziraat Bankası şubesine uğrayın veya başvurunuzu dijital kanallardan iletin.

Kredi puanınıza göre anında alabileceğiniz kredi sayısını kullanarak. Kredi puanınızı bilmiyorsanız e-devlet şifreniz ile portala giriş yapmalı ve Risk Analiz Merkezi’nden alacağınız raporu inceleyerek puanınızı öğrenmelisiniz. Bankaya kayıt olduğunuzda, banka bu bilgileri kredi kontrol merkezinden veri iletimi sonucunda alacaktır. Ziraat Bankası’nın sloganı “birlikte daha iyiye” olan bu düşünceli vatandaşlara Ziraat Bankası destek vermektedir. Uygun ve düşük faiz oranları ile vade açarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödeme kolaylığı sağlar.

Ziraat banka hesabınız yoksa hemen hesap açma işlemine başlayabilirsiniz. Kredi notunuza bağlı olarak nakit akışı ihtiyaçlarınız için kampanyalara kayıt olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu