GÜNDEM

Toki 60 bin TL’ye ev sahibi yapacak! Şok eden kampanyanın detayları belli oldu

60 bin TL’niz olduğunuzda anında ev sahibi olabileceksiniz. Bu fırsat kaçmaz. Dar gelirli olup da ev alamayan vatandaşlar için kurulan TOKİ kurumu bir devlet kurumudur. Vatandaşların uygun ödeme seçenekleri ve toplu konut fiyatları ile ev sahibi yapılması amaçlanıyor. Böylelikle evsiz vatandaş kalmıyor.

Toki 60 bin TL’ye ev sahibi yapacak! Şok eden kampanyanın detayları belli oldu. Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya yarayan TOKİ projesi ise milyonlar ev sahibi yapılıyor. Hem de düşük ödeme seçenekleri ile birlikte. Toki kampanyasına ilişkin diğer detaylar haberimizde…

TOKİDEN DEV KAMPANYA! 60 BİN TL’YE EV SAHİBİ OLACAKSINIZ.

toki ev kampanya

TOKİ’den şok edici kampanya. Dar gelirli vatandaşların yararlanabileceği TOKİ kampanyası ile milyonlar ev sahibi yapılmaya çalışılıyor. 60 bin TL’niz olduğunuzda anında ev sahibi olabileceksiniz. Bu fırsat kaçmaz. Dar gelirli olup da ev alamayan vatandaşlar için kurulan TOKİ kurumu bir devlet kurumudur. Vatandaşların uygun ödeme seçenekleri ve toplu konut fiyatları ile ev sahibi yapılması amaçlanıyor. Böylelikle evsiz vatandaş kalmıyor. 

Projenin detayları TOKİ ve Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın sitesinde de yayınlandı. 

60 bin TL’ye satışa çıkılacak konut projesinde 3 artı 1 daireler uygun ödeme seçenekleri ile birlikte alıcısına kavuşturulacak. Öncelikle 60 bin TL peşinat alınacak. Daha sonra ise kira öder gibi vatandaşlar ev sahibi yaptırılacak. 

250 bin kişinin yararlanacağı projenin detayları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu ayrıntılara Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. 

Kuralar ise 3 şubat tarihinde çekilecek. Bu proje ev sahibi olmak isteyen orta gelirliler için uygun bir proje olarak değerlendirilmektedir. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu