GÜNDEM

Tiyatrocu Orhan Aydın’ın Kızından Halen Haber Yok! Kaç Saat Oldu

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7’lik depremin ardından oturdukları bina yıkıldı ve depremin ilk anından itibaren tiyatrocu Orhan Aydın kızının enkaz altından çıkarılmasını bekliyor. Gazetecilere açıklamalar yapan Orhan Aydın’ın oldukça kızgın ve üzgün olduğu görüldü.

Tiyatrocu Orhan Aydın’ın Kızından Halen Haber Yok! Kaç Saat Oldu. Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7’lik depremin ardından oturdukları bina yıkıldı ve depremin ilk anından itibaren tiyatrocu Orhan Aydın kızının enkaz altından çıkarılmasını bekliyor. Gazetecilere açıklamalar yapan Orhan Aydın’ın oldukça kızgın ve üzgün olduğu görüldü. 

orhan aydın

ORHAN AYDIN’IN KIZINDAN HALEN HABER YOK!

Kahramanmaraş merkez üssü olan ve 10 ili etkileyen deprem için 90. saatlere geldik ama halen Orhan Aydın’ın kızından haber yok. Kızının durumunun iyi olduğunu belirten tiyatrocu Orhan Aydın, kızının bacağının enkaz altında sıkıştığını belirtti. Yardım ekiplerinin halen gelmemesi nedeniyle oldukça canı sıkılan tiyatrocu sitemlerini twitterda dile getirdi. Kızının dirisi ya da ölüsünü istediğini belirten Aydın, AFAD yetkililerinin vinç göndermediklerini de söyledi. Kızının sıkıştığı yerden kurtarılabilmesi için vince ihtiyaç duyduklarını belirten Aydın kızının bir an önce kurtarılmasını bekliyor. Orhan Aydın’ın kızı depremin son saatlerinde annesiyle birlikte enkaz altında bulunuyor. 

Ünlü tiyatrocunun açıklamaları ise şöyle: “”Ben 50 yıldır bu ülkeye sanat üretiyorum, ben kızımı almadan buradan gitmem. Eylem yaparım, gerekirse valiliğe yalnız başıma yürürüm!” 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu