FİNANS

Cebinde bu karttan olanlar 300 TL para iadesi alacak! Kredi kartı olanlar hemen katılsın

Bankalar müşterilerine avantaj sağlama konusunda adeta birbirleriyle yarışmaya devam ediyor. Yeni bir kampanya duyurusu da ING Bank’tan geldi. Peki kampanya şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Bankalardan bonus kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Peki ING Bank 300 TL bonus kazanma şartları nedir? Kampanyaya kimler katılabilir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ING BANK 300 TL BONUS KAMPANYASI

ING Bankasından gelen yeni bir habere göre banka müşterisi olup kredi kartı kullanan vatandaşlar yaptıkları harcamalarda toplam 300 TL kazanabiliyor. Belirlenen e-ticaret platformları ve belli kategorilerde kredi kartıyla tek seferde 500 TL ve üstünde alışveriş yapan müşteri 60 TL bonus kazanıyor ve toplam 300 TL kazanma şansı veriliyor. Yapılacak alışverişlerin farklı günlerde olması gerekiyor. 

ING Bank 300 TL Bonus Kampanyası

Yapılan açıklamaya göre kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşların SMS yoluyla kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor. Kredi kartıyla yapılan alışverişlerde 300 TL bonus kazanmak için düzenlenen kampanya 1 Şubat- 28 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak. Belirlenen e-ticaret firmaları Hepsi Burada, Trendyol, N11 gibi firmalarda giyim, kozmetik kategorileri olarak belirlendi. Kampanyadan yararlanmak için 2205 numarasına KAZAN yazdıktan sonra mesaj göndererek katılım sağlamanız gerekiyor. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu