GÜNDEM

Yalı Çapkını’nın Suna’sı gerçek hayatta aradığı aşkı buldu! Meğer uzun zamandır o isimle berabermiş! Beril Pozam eski rol arkadaşıyla aşkını ilan etti

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Suna karakteriyle dikkat çeken Beril Pozam şimdilerde özel hayatıyla gündemde. Geçtiğimiz akşam bir davete katılan güzel oyuncunun sevgilisi bakın hangi eski rol arkadaşı çıktı…

Güzel oyuncu Beril Pozam, Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Suna karakteriyle adeta kariyerinin en parlak dönemlerini yaşıyor. Güzelliği ve dizideki başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Pozam, geçtiğimiz akşam erkek arkadaşıyla ilk kez görüntülendi.

“ADA MASALI” AŞKI GERÇEK OLDU!

Geçtiğimiz gün düzenlenen Novikov yeni yıl partisine davetli olan Beril Pozam, partiye erkek arkadaşı ile birlikte gitti. Güzel oyuncunun 1 seneden fazladır “Ada Masalı” dizisinde birlikte rol aldığı meslektaşı Erdem Kaynarca ile beraber olduğu ortaya çıktı.

 beril pozam sevgilisi

Şimdilerde rol aldığı Yalı Çapkını dizisinin başarısının ekipten kaynaklandığını söyleyen güzel oyuncu, rol arkadaşları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkında “İkisine de bayılıyorum. Ben Seyfer’ciyim. Onları keyifle izliyorum” sözlerini kullandı. Röportaj esnasında Erdem Kaynarca kız arkadaşını kenarda beklemeyi tercih etti. Röportajın ardından genç çift kokteyl alanına geçiş yaptı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu