GÜNDEM

Evinde ölü bulunan Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş kimdir, kaç yaşındadır? Savcı Cihad Atabay biyografisi

Bugün sabah saatlerinde Amasya’daki evinde ölü olarak bulunan Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş’la ilgili detaylar vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Savcı Cihad Atabaş kimdir, kaç yaşındadır? Cihad Atabaş nerede görev yapıyordu? İşte, Cihad Atabaş’ın hayatıyla ilgili merak edilenler…

Amasya’da görev yapan Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş, yeni yılın ilk gününde sabah saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. Cumhuriyet savcısının şüpheli ölümünün ardından birçok kişi “Cumhuriyet Savcısı Cihad Atabaş kimdir?” sorusuna yanıt aramaya başladı.

CUMHURİYET SAVCISI CİHAD ATABAŞ KİM?

1992 yılında dünyaya gelen Cihad Atabaş ilköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimlerini tamamladıktan sonra çocukluk hayali olan hukuk fakültesini kazanmıştır. Üniversite eğitiminin ardından bir süre avukatlık yapan Atabaş, hakimlik ve savcılık sınavını kazanınca Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başlamıştır.

 savcı cihad atabaş

Pek çok ilde görev yapan Atabaş, 9 Ağustos 2022 tarihinde Amasya’ya atanarak orada görev yapmaya başladı. Savcı Atabaş, 1 Ocak 2023 sabahı Gümüşhacıköy ilçesindeki evinde ölü olarak bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu