MAGAZİN

Yeni diziye başlayan İlker Kaleli’ye dünyaca ünlü partner!

Yeni dizi için kameraların karşısına geçmek üzere olan İlker Kaleli’nin rol arkadaşı güzel oyuncu Maggie Civantos oldu.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan İlker Kaleli, önümüzdeki ay içinde çekimlerine başlanacak İspanyol dizisinin başrol oyuncusu olarak hazırlıklarına başladı. İspanyol profesör Olivia ile Türk sevgilisi Yaman’ın aşk ve tutku hikayesini anlatan dizide Kaleli’ye Maggie Civantos eşlik edecek.

İlker Kaleli

6 BÖLÜMLÜK DİZİ

Çekimlerinin bu ayın sonunda İstanbul’da başlaması planlanan dizi ile ilgili İspanyol basınında yer alan bilgilere göre, Antenna 3 kanalının “La Pasion Turca” adlı 6 bölümlük dizinin İstanbul çekimlri bittikten sonra geri kalan bölümlerin Madrid’de devam edeceği belirtildi.

İlker Kaleli

İlker Kaleli’nin Yaman isimli antikacıyı, Maggi Civantos’un ise resim öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia’yı canlandırdığı dizi, Türkiye – İspanya rotasında geçen macera, aksiyon ve tutkulu aşk temalarını işliyor.

İlker Kaleli

Filmin çekimleri için Madrid’de bulunan sevilen oyuncu Kaleli, Instagram’da yaptığı paylaşımla da dikkatleri üzerine çekti. Madrid sokaklarında fotoğraf çektiren Kaleli, fotoğraflarını Instagram hesabından “Mevzu çıktı yine.” notuyla yayınladı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu