DÜNYA

Kim Kardashian ve Kanye West’in masalı bitti! Yılan hikayesine dönen boşanma resmileşti

Kim Kardashian ve Kanye West’in boşanma davası Pazartesi günü mahkemede sonuçlandı. West ve Kardashian, çocuklarının ortak mülkiyetini ve velayetini paylaştılar ve bir velayet ve mülkiyet davasında oybirliğiyle bir karara vardılar.

Kim Kardashian, West’in ailesine karşı anlamsız suçlamalarda bulunmasının ardından Şubat 2021’de boşanma davası açtı. Çift, Mayıs 2014’te evlendi ve Aralık 2020’de ayrıldılar. Ayrılığın ardından Kanye West’in tuhaf davranışları hep gündem oldu. Hatta çocuklarının güvenliğini bile tehlikeye attı.

Kim Kardashian ve Kanye West

Edinilen mahkeme belgelerine göre, Kim Kardashian ve Kanye West, aralarındaki tartışmalı boşanma davasını Pazartesi günü hem velayet hem de mülkiyet sorunlarını çözdükten sonra sonlandırdılar. 58 sayfalık belge, Kardashian ve West’in dört çocuklarının velayetini birlikte alacağını söylüyor, ancak bazıları Kardashian’ın tam velayete sahip olacağını iddia ediyor.

AYLIK 200 BİN DOLAR NAFAKA

Kim Kardashian ve Kanye West

Mahkeme belgelerine göre West, Perşembe günü itibariyle esk eşi Kim Kardashian’a ayda 200 bin dolar nafaka ödeyecek. West, çocuklarının sigortasız sağlık masraflarının yanı sıra eğitim ve güvenlik masraflarının yarısını karşılamaktan sorumlu olacak.

West ve Kardaashian, ayrıca aralarında çıkabilecek bir anlaşmazlık durumunda da arabulucu avukatlarla en az üç saat görüşme yapma konusunda anlaştılar.

Kim Kardashian ve Kanye West

Buna ek olarak, ikisinin henüz üzerinde anlaşmaya varmadığı konulardan bazıları arasında yeni bir okula kayıt olmak, çocuklar için hem terapi hem de danışmanlık faaliyetinin yanı sıra düzenli dini faaliyetler de yer alıyor.

Anlaşmaya göre çocuklar, liseden mezun olana veya 19 yaşına girmeden önce diğer ebeveynin iznini almadan ya da mahkeme kararı olmadan Kardashian’ın Hidden Hills’teki evinden 96 km’den fazla uzaklaşmaması gerekecek. West, anlaşmayı imzaladıktan sonra 20 gün içinde Hidden Hills mülkünü Kardashian’a devrini yapacak ve karşılığında Kardashian, Calabasas mülkünün sahibi olacak.

Kim Kardashian ve Kanye West

Ayrıca anlaşmalı olarak her ebeveyn, doğum günü gibi özel günlerde çocuğunun yanında olabilecek. Ocak ayında West, kızının Chicago’daki doğum günü partisine katılamayacağını açıkladı. İmzalanan anlaşmanın hakim tarafından onaylanıp onaylanmayacağı henüz bilinmezken, her iki taraf da anlaşmayı kabul etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu